Το τηλεφώνημα του Καρόλου στον Χάρι: Μην φέρεις τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ

Το παρασκήνιο ενός ακόμη επεισοδίου που συνέβη στην βασιλική οικογένεια βλέπει το φως της δημοσιότητας, στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την ώρα που ο ίδιος και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν στο πλευρό της ετοιμοθάνατης βασίλισσας.

Επρόκειτο για μία σύμπτωση το γεγονός ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονταν στη χώρα, όταν πέθανε η γιαγιά του πρίγκιπα. Αρχικά, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι ακύρωσαν μία προγραμματισμένη συνάντησή τους και επρόκειτο να μεταβούν και οι δύο στο Μπαλμόραλ για να επισκεφτούν την βασίλισσα Ελισάβετ.

Κανείς, εξάλλου, δεν θα απέτρεπε τον Χάρι να θρηνήσει την αγαπημένη του γιαγιά, με την οποία απολάμβανε πάντα μία ζεστή σχέση παρά τα “σύννεφα” των τελευταίων ετών.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage όταν έλαβε κλήση από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να μην φέρει τη Μέγκαν.

«Ο Τσαρλς είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή κατάλληλο για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι οι επισκέπτες θα έπρεπε να περιοριστούν σε αυτούς που ανήκουν στην πιο στενή οικογένεια. Ο Τσαρλς κατέστησε πολύ, πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη», υπογράμμισε η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Τελικά, ο Χάρι ταξίδεψε μόνος του στην Σκωτία, δεν πρόλαβε ωστόσο να δει ζωντανή την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είχε ήδη καταλήξει όταν ο πρίγκιπας έφτασε στο Κάστρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ