Celebrities αποκαλύπτουν την πιο περίεργη selfie που τους έχουν ζητήσει – Το γραφείο τελετών και ο αστυνομικός

Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τις πιο περίεργες στιγμές που τους έχουν ζητήσει selfie. Γιατί και οι διάσημοι ζουν το… δράμα τους. Ποια είναι τα πιο απίθανα μέρη; Η απάντηση δόθηκε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον “Μαθιό” στη σειρά “Σασμός”, είπε πως του έχει ζητήσει να βγουν selfie υπάλληλος στα διόδια. Ο Σπύρος Μπιμπίλας από την πλευρά του, μίλησε για μια selfie που έβγαλε στις τουαλέτες αεροπλάνου, ωστόσο αναφέρθηκε και σε άλλο ένα περιστατικό σε λεωφορείο. “Μερικοί είναι πολύ φορτικοί. Δηλαδή μια μέρα έμπαινα σε ένα λεωφορείο, και ένας με κρατούσε να μην μπω μέσα για να βγάλει φωτογραφία”.

Και ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor απάντησε πως άβολη ήταν η στιγμή που, ενώ ήταν στην τουαλέτα, κάποιος του ζήτησε να φωτογραφηθούν.

Ο πρωταγωνιστής στις “Άγριες Μέλισσες” Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε: “Με σταμάτησε πρόσφατα ένας αστυνομικός και μου λέει “ξέρω ποιος είσαι. Σταμάτα, να βγάλουμε μια φωτογραφία και μετά θα σε αφήσω να περάσεις”.

Το “Όσκαρ” φαίνεται πως κερδίζει η Νάνσυ Παραδεισανού, καθώς πράγματι την πέτυχαν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.  “Πριν από 4 χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου και με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οδηγός του γραφείου τελετών για να μας πάει  στα μνήματα, εκείνος σηκώνει χειρόφρενο, γυρνάει και λέει “η Νάνσυ είσαι;”  Εγώ χάλια εν τω μεταξύ… Λέει “είσαι πιο ωραία από κοντά θα βγάλουμε μια φωτογραφία;” Του είπα ότι μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα. Εντάξει, λέει, μετά την τελετή. Αμήχανο…”.

Με αφορμή το ρεπορτάζ, ο Κώστας Φραγκολιάς βρήκε την αφορμή να αποκαλύψει και ο ίδιος μία τέτοια… ιδιαίτερη στιγμή. Όταν δηλαδή του ζήτησαν selfie ενώ ήταν στην τουαλέτα πολύ γνωστού νυχτερινού  κέντρου της Αθήνας.

Δείτε τα βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ