TikTok: Συγκινεί μητέρα που εξηγεί στον γιο της πως πεθαίνει από καρκίνο

Τα βίντεο της οικογένειας έχουν εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με την Χέιλι, τον σύζυγό της Τέιλορ και τον γιο τους Γουέστον να μοιράζονται με θάρρος στην πλατφόρμα τις δυσκολίες που περνούν.

Η Χέιλι Χιούστον Όντλοζιλ μαζί με τον σύζυγό της Τέιλορ και τον γιο τους Γουέστον μοιράζονται στο TikTok, τις τελευταίες τους στιγμές ως οικογένεια, καθώς η Χέιλι πεθαίνει από καρκίνο.

Πριν από λίγες ώρες ο Τέιλορ κοινοποίησε στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η Χέιλι να εξηγεί στον τετράχρονο, πως δεν θα βρίσκεται μαζί τους.

«Ο Θεός έχει πλάνα για όλους και ποτέ δεν ξέρεις τι πλάνα έχει για εμάς» λέει στην αρχή του βίντεο η Χέιλι και στη συνέχεια εξηγεί στον μικρό Γουέστον πως ο Θεός κάποιες φορές αφήνει τους γονείς στη γη, για να φροντίσουν τα παιδιά τους και άλλες φορές τους στέλνει στον Παράδεισο, όπου γίνονται φύλακες άγγελοι.

«Μια μέρα θα με πάρει στον Παράδεισο, όπου δεν θα νιώθω κανέναν πόνο, δεν θα κάνω εμετό και δεν θα νιώθω λύπη» λέει η μητέρα, ενώ του υπενθυμίζει πως θα είναι εδώ ο μπαμπάς του για να τον φροντίζει.

Διαβεβαιώνοντας όμως, πως θα είναι και εκείνη πάντα μαζί του, ακόμα και αν δεν την βλέπει ή δεν την νιώθει κοντά. Ο μικρός Γουέστον τότε της λέει ότι θα βρίσκεται στην καρδιά του πάντα. «Αλλά θα μου λείπεις» της είπε στην συνέχεια ο μικρούλης, για να του απαντήσει η μαμά του τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

«Του Θεού του αρέσει να θεραπεύει κάποιους ανθρώπους και κάποιες φορές βάζει στη γη τους ανθρώπους για πάρα πολύ σημαντικούς λόγους», εξηγεί η Χέιλι.

Η ίδια ενώ δεν βρίσκεται μπροστά ο Γουέστον, ξεσπά σε κλάματα. Εκεί είναι η νοσοκόμα της, η οποία ειδικεύεται στο να φροντίζει ανθρώπους που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους. Η Χέιλι αναφέρει πως ήταν σκληρό να κάνει αυτή την συζήτηση και πως δεν ξέρει τι να πει στον γιο της.

@taylorodlozil 4/27/2023 Haley is still fighting. Right before I started filming, Weston asked Haley “Mommy, why are you going to heaven?” This is the first time hes asked a question like this. He is definitely starting to realize something is happening. We are waiting for the right time to sit him down and really explain whats going to happen. It tore my heart out watching this. Haleys hospice nurse is so sweet and immediately comforted Haley. Hold your kids extra tight tonight. #cancer #grief #sad #cry #death #love #family #sick #jesus #dying #fyp ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

Η ιστορία της οικογένειας

Η Χέιλι και ο Τέιλορ ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού στις 3 Σεπτεμβρίου 2008. Την πρώτη Δεκεμβρίου 2014 ο Τέιλορ της έκανε πρόταση γάμου. Δύο μήνες πριν από τον γάμο τους και μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, τον Δεκέμβριο του 2015, η Χέιλι διαγνώστηκε με καρκίνο 3ου σταδίου στις ωοθήκες.

«Ανακαλύψαμε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδιά και ότι πέθαινε. Ακόμα με κάνει να τρέμω όταν το σκέφτομαι» λέει ο Τέιλορ, σε συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στο Today.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι δύο τους παντρεύτηκαν και πριν από τέσσερα χρόνια απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας το παιδί τους.

«Δεν θες να φύγεις, αυτό είναι δύσκολο. Αλλά προσπαθούμε να βεβαιωθούμε, ότι δημιουργούμε αναμνήσεις και ότι υπάρχουν πολλές καλές στιγμές», δηλώνει η Χέιλι.

@taylorodlozil Weston will be what gets me through after Haley is no longer here. #cancer #memories #surrogacy #family #grief #pain #love #fight #soulmate #child #jesus #fyp ♬ original sound – Taylor Odlozil

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ