TikTok – Σπαρακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Το δώρο σε 4χρονο για να ακούει τον χτύπο της καρδιάς της μητέρας του που πεθαίνει

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει viral ένα βιντεάκι της οικογένειας Χιούστον Όντλοζιλ. Η μητέρα της οικογένειας, Χέιλι, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και στο βιντεάκι προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο της Γουέστον ότι δυστυχώς πεθαίνει. Τώρα ένα νέο σπαρακτικό βίντεο της Χέιλι κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το αρκουδάκι και η κορνίζα

Η Χέιλι στις τελευταίες της στιγμές έχει δίπλα της μία νοσοκόμα, η οποία ειδικεύεται στην φροντίδα ασθενών που βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Η Μάρτσι, όπως ονομάζεται η νοσοκόμα, καθώς και ο ξενώνας με τον οποίο συνεργάζεται, πήραν στον Γουέστον και στον άνδρα της Χέιλι, Τέιλορ, δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα.

Ο 4χρονος Γουέστον πήρε ως δώρο ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο όμως θα του θυμίζει για πάντα την μαμά του. Κι αυτό γιατί μέσα στο αρκουδάκι είναι ενσωματωμένα η φωνή αλλά και ο καρδιακός παλμός της Χέιλι. Συγκεκριμένα όποτε ο μικρός θέλει, θα μπορεί να πατάει το κουμπί που υπάρχει στο λούτρινο ζωάκι και να ακούει ηχογραφημένη την συζήτηση που είχε με την μαμά του, στην οποία η Χέιλι τον ρωτά πού θα βρίσκεται όταν δεν θα μπορεί να την νιώσει ή να την ακούσει, με τον Γουέστον να της απαντά πως θα βρίσκεται στην καρδιά του. Αμέσως μετά την συνομιλία τους, ακούγεται ο καρδιακός παλμός της Χέιλι.

Η γυναίκα, που δίνει μαθήματα δύναμης και ζωής, στο νέο βίντεο φαίνεται εμφανώς συγκινημένη να ευχαριστεί την Μάρτσι και να λέει στον γιο της πως: “Αυτός είναι ο καρδιακός παλμός της μαμάς. Θα έχεις για πάντα την καρδιά της μαμάς. Όποτε θα σου λείπει η μανούλα θα μπορείς να το πατάς και θα ακούς τον καρδιακό παλμό μου, όποτε είσαι λυπημένος ή σου λείπω.

Ο Τέιλορ έλαβε ως δώρο μία κορνίζα στην οποία είναι αποτυπωμένος ο καρδιακός παλμός της γυναίκας που αγάπησε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί μαζί της και πάνω απ’ όλα στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η κορνίζα γράφει: “Πάντα στο μυαλό μου. Για πάντα στην καρδιά μου.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

@taylorodlozil 5/4/2023 Haley is stil fighting. Haley’s hospice nurse and hospice company got Weston a Build-A-Bear with Haley’s heart beat. Then they got me a printed copy of a recording of Haley’s heart beat. I control my emotions pretty well but this one got to me. We are so thankful for Marcie and Devotion Hospice. These are really meaningful gifts! #cancer #grief #sad #cry #sick #love #heart #family #jesus #memories #death #fyp ♬ Eyes Wide Open – Tony Anderson

Τα λόγια της Χέιλι για τον Τέιλορ

Το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες είχε επέτειο γάμου. Η Χέιλι τότε είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους, όπου έγραφε: “Χαρούμενη επέτειο στον ένα και μοναδικό μου! Πήρες τα τελευταία 7 χρόνια και μου έδειξες τι είναι το να αγαπάς κάποιον στην αρρώστια και την υγεία, ό,τι και να γίνει! Είσαι ο πιο τρυφερός, στοργικός, υποστηρικτικός, καταπληκτικός άνθρωπος. Νιώθω δέος για τον πατέρα που είσαι και τον σύζυγο που συνεχίζεις να είσαι! Σ’ ευχαριστώ που είσαι το σταθερό μου έδαφος όταν ο υπόλοιπος κόσμος τρέμει! Σ’ αγαπώ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι!” Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως μόλις δύο μήνες πριν από το γάμο τους, τον Δεκέμβριο του 2015, η Χέιλι είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Παρά τις δυσκολίες το ζευγάρι έμεινε μαζί, δημιουργώντας την υπέροχη οικογένειά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ