TikTok: Αυτοκτόνησε ο σταρ της πλατφόρμας, VonViddy – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Ο σταρ του TikTok VonViddy πέθανε σε ηλικία 32 ετών αφού «έχασε τη μακροχρόνια μάχη του με την ψυχική ασθένεια», επιβεβαίωσε η οικογένειά του τη Δευτέρα (21/8). Σύμφωνα με την Independent η είδηση ​​του θανάτου του έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου μοιράστηκε το τελευταίο του αποχαιρετιστήριο βίντεο στο TikTok, στο οποίο μίλησε για το πώς ήλπιζε να τον θυμούνται οι θαυμαστές του.

Ο VonViddy, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Joe Muchlinski, είχε περισσότερους από 170.000 ακόλουθους στο TikTok και ήταν γνωστός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από το 2020.

Στο τελευταίο του μήνυμα προς τους θαυμαστές του, το οποίο αναρτήθηκε την Κυριακή (μία ημέρα πριν πεθάνει), ο Muchlinski εξήγησε ότι ήθελε να τον θυμούνται ως «δημιουργό βίντεο που έκανε τους ανθρώπους να γελούν και δημιουργό μουσικής».

«Θέλω επίσης να με θυμούνται ως έναν υπεύθυνο κατασκήνωσης, που βοήθησε τα παιδιά να αποκτήσουν ευτυχισμένες αναμνήσεις», συνέχισε. «Θα προτιμούσα να μην με θυμούνται ως έναν εθισμένο και αλκοολικό που έβαλε την οικογένειά του στην κόλαση, αλλά δυστυχώς, αυτό είναι επίσης μέρος του εαυτού μου».

Ο Muchlinski ανέφερε ότι ένιωθε «τόσο ευγνώμων» που είχε τόσους πολλούς ακολούθους στο TikTok και είπε στους θαυμαστές του ότι «σημαίνουν τα πάντα» για αυτόν.

«Συνολικά, είχα μια υπέροχη ζωή. Κατάφερα να επισκεφτώ την άλλη άκρη του κόσμου και έχω κάνει πολλούς φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα και έχω μόνο ειρήνη και αγάπη για τον καθένα από εσάς».

@vonviddyIt’s all love♬ original sound – VonViddy

Η αδελφή του, Μάρθα, μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok τη Δευτέρα στο οποίο επιβεβαίωσε ότι ο αδελφός της αυτοκτόνησε: «Θέλω να επιβεβαιώσω για τους θαυμαστές του ότι έχασε τη μακρά μάχη με την ψυχική ασθένεια και όντως αυτοκτόνησε».

«Το TikTok σήμαινε πολλά για αυτόν. Του έδωσε χαρά, του έδωσε κάτι για να γελάσει, να κάνει τους άλλους να γελάσουν και το εκτίμησε πραγματικά αυτό. Ο Τζο έδωσε μια πολύ, πολύ μεγάλη, τρομερή μάχη με την ψυχική του ασθένεια και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε τώρα είναι ότι βρίσκεται σε ειρήνη», συνέχισε η Μάρθα, προτού προσθέσει ότι ήθελε «να προσφέρει αυτό το κλείσιμο σε οποιονδήποτε ήταν θαυμαστής του VonViddy».

Στην λεζάντα του TikTok βίντεο έγραψε: «Ο Τζο ήταν η πρώτη μου λέξη. Ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός μου, ο μοναδικός μου αδελφός και αυτή είναι μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Ξέρω ότι οι άνθρωποι ανησυχούν από το τελευταίο του βίντεο (του VonViddy) και αξίζουν κάποιο κλείσιμο».

@martha_merced Joe was my first word. He was my older brother, my only sibling, and this is one of the worst days of my life. I know folks have been concerned since his (Vonviddy’s) last video and deserve some closure.@VonViddy #vonviddy #closure #mentalhealthmatters #mentalillness ♬ original sound – martha merced

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ