Οργισμένος ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου – “Να πάει να γ@@@@@ ο Μπίμπι”

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μπάρακ Ραβίντ με αφορμή το βιβλίο που γράφει ο πολιτικός συντάκτης, έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, και όπως αποκαλύπτει η Jerusalem Post, οι δηλώσεις που έκανε κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου κυριαρχούν στα ΜΜΕ του Ισραήλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ισραηλινά μέσα, η οριστική ρήξη στις σχέσεις μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου ήρθε όταν ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν για την εκλογική του νίκη το 2020. “Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν. Να πάει να γ@@@@@” .

Ο Νετανιάχου ήταν ο πρώτος ηγέτης από χώρα της Μέσης Ανατολής που συνεχάρη τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ αν και δημοσιογράφοι στη συνέχεια ανέφεραν πως δεν ήταν ανάμεσα στους πρώτους αλλά το τηλεφώνημα έγινε ένα μήνα μετά.

“Το πρώτο άτομο που συνεχάρη τον Μπάιντεν ήταν ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο άνθρωπος για τον οποίο έκανα τα περισσότερα από κάθε άλλον” ανέφερε ο Τραμπ και πρόσθεσε: “Ο Μπίμπι θα μπορούσε να παραμείνει σιωπηλός. Έκανε τρομερό λάθος”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ εκείνη την περίοδο έκανε καταγγελίες για νοθεία και για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος είναι ο νικητής και ότι θα πρέπει να παραμείνει στον Λευκό Οίκο.

«Συμπαθούσα τον Μπίμπι. Ακόμη τον συμπαθώ. Αλλά επίσης μου αρέσει η πίστη. Το πρώτο άτομο που συνεχάρη τον Μπάιντεν ήταν ο Μπίμπι. Και όχι μόνο τον συνεχάρη αλλά το κατέγραψε κιόλας» υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μίλησε ακόμη και για τη συνεργασία που είχε με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και πως οι πολιτικές του ενέργειες υπέρ του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, δεν αναγνωρίστηκαν όπως έπρεπε.

ΠΗΓΗ: jpost.gr – ΦΩΤΟ: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ