Θρίλερ: Μέλος γνωστού συγκροτήματος συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του – Τα οστά της βρέθηκαν σε δάσος

Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος της δεκαετίας του 1980, Mr. Bungle, συνελήφθη και κατηγορείται για την δολοφονία της αγνοούμενης συντρόφου του, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε κοντινό δάσος.

Ο Theobald “Theo” Lengyel, ο οποίος έπαιζε σαξόφωνο, κλαρινέτο και πλήκτρα για τους Mr. Bungle, είχε θεωρηθεί ύποπτος, επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς για την εξαφάνιση της 61χρονης συντρόφου του, Alice “Alyx” Kamakaokalani Herrmann.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ήταν σαφές από την αρχή ότι «υπήρχε εγκληματική ενέργεια» στην υπόθεση της Herrmann, η οποία εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου. Η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή ήταν 10 ημέρες νωρίτερα.

«Η έρευνα οδήγησε τους ερευνητές στον εντοπισμό ανθρώπινων λειψάνων σε μια δασώδη περιοχή εντός του Tilden Regional Park στο Μπέρκλεϊ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της Capitola. «Η ταυτοποίηση των ανθρώπινων λειψάνων δεν έχει γίνει ακόμα καθώς εκκρεμεί η εξέταση του DNA από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Κόντρα».

Η αστυνομία δεν ανέφερε πώς ή πού σκοτώθηκε η Herrmann.

Η Alice “Alyx” Kamakaokalani Herrmann

Οι ερευνητές είχαν υπό επιτήρηση τον Lengyel, από τότε που η οικογένεια της Herrmann δήλωσε την εξαφάνισή της. Φέρεται να πέρασε τις ημέρες που ακολούθησαν την εξαφάνισή της οδηγώντας περισσότερα από 600 μίλια μεταξύ του σπιτιού του στο El Cerrito της Καλιφόρνιας και του Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Ενώ έλειπε, οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο της Herrmann παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι του, που βρίσκεται μόλις πέντε μίλια βόρεια του Μπέρκλεϊ. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε πιθανό κίνητρο για την υποτιθέμενη δολοφονία.

Ο Lengyel κρατείται στις φυλακές της κομητείας Σάντα Κρουζ με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού. Επίσης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος και κλοπή αυτοκινήτου.

Ο Lengyel είναι περισσότερο γνωστός για το γεγονός ότι έπαιζε στο ροκ συγκρότημα Mr. Bungle της Bay Area, το οποίο ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή Mike Patton, τον κιθαρίστα Trey Spruance και τον μπασίστα Trevor Dunn όταν ήταν μαθητές λυκείου το 1985. Αν και το συγκρότημα παίζει ακόμα και σήμερα, ο Lengyl αποχώρησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 λόγω κακών σχέσεων με τα άλλα μέλη.

«Αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίσουμε χωρίς αυτόν, επειδή δεν εξελισσόταν όπως το υπόλοιπο συγκρότημα και τελείωναν τα πράγματα που μπορούσε να κάνει», φέρεται να δήλωσε ο Dunn το 2005. «Ήταν έξαλλος. Δεν έχω ακούσει νέα του από τότε», πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ