Θρίλερ με το διαζύγιο της Ρωσίδας καλλονής και του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας – “Η ζωή του γιου μου βρίσκεται σε κίνδυνο”

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται το διαζύγιο της 27χρονης Ρωσίδας καλλονής Οκσάνα Βοεβοντίνα με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, σουλτάνου του Κελαντάν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 27χρονη υποστηρίζει ότι η ζωή του γιου της, που όπως η ίδια ισχυρίζεται είναι καρπός του έρωτα της με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, κινδυνεύει.

Η Ρωσίδα καλλονή, η οποία έλαβε τον τίτλο Μις Μόσχα το 2015, ανέφερε ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη ρωσική πρωτεύουσα καθώς φοβάται για τη ζωή του έξι μηνών παιδιού της.

Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα, η 27χρονη ισχυρίζεται ότι της ζητήθηκε να αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας για τη διευθέτηση του ζητήματος της πατρότητας του παιδιού, να σταματήσει τη νομική διαδικασία για τη διατροφή και να μην δίνει συνεντεύξεις.

Η Οκσάνα Βοεβοντίνα ανέφερε ότι την προσέγγισε, μέσω του πατέρα της, μία άγνωστη σε αυτήν γυναίκα και της ζήτησε να συναντηθούν σε ένα εστιατόριο στη Μόσχα. Όπως ισχυρίζεται στη συνάντηση δεν πήγε η ίδια, αλλά έστειλε μία φίλη της η οποία ηχογράφησε τη 40λεπτη συνομιλία με την άγνωστη γυναίκα.

“Η Οκσάνα έχει κρυφούς εχθρούς, επομένως πρέπει να αποσύρει την αγωγή της. Πρέπει να μειώσει τα έξοδά της. Πρέπει να κερδίσει χρόνο, η ζωή του γιου της εξαρτάται από αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για το παιδί, το οποίο είναι μικρό και απροστάτευτο. Έχω πληροφορίες ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και η κατάσταση κλιμακώνεται”, φέρεται να είπε η άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με το RT, οι ρωσικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ