Θα δίνατε ενοίκιο 19.000 € γι’ αυτό το διαμέρισμα; – ΦΩΤΟ

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα πιστεύεται πως είναι το πιο ακριβό διαμέρισμα στο Μάντσεστερ, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερο και μπορείτε να το ενοικιάσετε για… 19.000 ευρώ τον μήνα.

Ο πρώην παίκτης της Manchester United και Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου Phil Neville, και η επί 15 χρόνια σύζυγός του, είναι ιδιοκτήτες ενός πολυτελούς διαμερίσματος στην πόλη του Μάντσεστερ. 

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε αρχικά να πουλήσει το διαμέρισμα αλλά από το 2010 που το είχε βγάλει στην αγορά δεν είχε καταφέρει να πάρει τα 4 εκατομμύρια που ήθελε αρχικά και τα 3,75 εκατομμύρια στα οποία έπεσε η τιμή του ύστερα από 3 χρόνια. Τελικά αποφάσισε να το ενοικιάσει. To ζευγάρι έμεινε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα από το 2006 που το αγόρασε για 3,1 εκατομμύρια μέχρι το 2011. 

Το διαμέρισμα έχει 3 ορόφους (βρίσκεται στον 44ο, τον 45ο και τον 46ο όροφο του ουρανοξύστη Beetham), έχει έκταση 500 τ.μ. και υπέροχη θέα σε όλη την πόλη. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα είναι master και περιλαμβάνει δικό του μπάνιο καθώς και δύο δωμάτια-ντουλάπες για τον ποδοσφαιριστή και τη γυναίκα του. Το σπίτι επίσης διαθέτει ένα μπάνιο που έχει ως θέμα του τη Μικρή Γοργόνα της Disney ενώ διαθέτει και 5 θέσεις parking. Επίσης έχει ένα κλειστό μπαλκόνι και γυμναστήριο.

 Το δωμάτιο της μικρής κόρης του ποδοσφαιριστή (ο οποίος όπως λέει και η συζύγός του δεν έχει φτιάξει ούτε έναν καφέ στο σπίτι τα τελευταία 10 χρόνια) είναι διακοσμημένο σαν δωμάτιο πριγκίπισσας ενώ η θέα και από αυτό είναι φανταστική. Το ξύλινο κάστρο που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο είναι στην πραγματικότητα μία ντουλάπα-δωμάτιο.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

thehomeissue_neville09

 

thehomeissue_neville01

 

thehomeissue_neville03

 

σχολίασε κι εσύ