Ταξίδεψαν στην Ινδία… με τα πόδια – ΦΩΤΟ

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο 25χρονος Boris Kanev από τη Βουλγαρία και η 31χρονη Marta Martinez Samalea από την Ισπανία, πήραν λίγα πράγματα σε μια βαλίτσα και μαζί με τη γάτα τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ινδία όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλά με τα πόδια.

Σε μια πρωτότυπη περιπέτεια 511 ημερών κάνοντας ωτοστόπ, μεταξύ άλλων, στην Τουρκία, τον Καύκασο, το Ιράκ και το Ιράν, την κεντρική Ασία, την Κίνα και τη Μιανμάρ, ξεκίνησαν από τη Σόφια και έφτασαν στον προορισμό τους απολαμβάνοντας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

«Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο, αφήσαμε πίσω κινητά και όλη την τεχνολογία, πήραμε κλασικούς χάρτες και βρεθήκαμε από την Τουρκία στη Μέση Ανατολή, διασχίσαμε έρημο, στέπα και βουνά μέχρι την Κίνα και τη νοτιοανατολική Ασία. Περάσαμε από τη Μιανμάρ και μπήκαμε στην Ινδία από τα βορειοανατολικά. Γνωρίσαμε απλούς ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν, κάναμε φίλους. Η εμπειρία είναι εκπληκτική και κάθε δυσκολία σβήνει μπροστά σε αυτό το ταξίδι. Θα επιστρέψουμε στη Σόφια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα”, είπαν και οι δύο μιλώντας στην Daily Mail.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή perierga.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Οι Γερμανοί προτιμούν την μπριζόλα… Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Η μπουτίκ των τζιχαντιστών – ΦΩΤΟ

Με εξαφάνιση απειλούνται οι λευκοί ρινόκεροι 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ