Τα τελευταία λόγια του κυβερνήτη του Boeing

Τα τελευταία λόγια του κυβερνήτη του Boeing

 

Tο τελευταίο μήνυμα που μετέδωσαν οι πιλότοι του Boeing προς τον πύργο ελέγχου ήταν «Λοιπόν, καληνύχτα», σύμφωνα με την πολιτική αεροπορίας τη Μαλαισίας.

Τις λέξεις αυτές είπε ένας πιλότος τη στιγμή που το αεροσκάφος εγκατέλειπε τον εναέριο χώρο της Μαλαισίας για να εισέλθει σε αυτόν του Βιετνάμ.

Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής της πολιτικής αεροπορίας της Μαλαισίας Αζχαρουνντίν Αμπντούλ Ράχμαν ότι ερευνώνται όλες οι πιθανότητες “Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη”, ανέφερε, ενώ προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις στις αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την τύχη του αεροσκάφους, η Πολεμική Αεροπορία της Μαλαισίας διαβεβαίωσε ότι “δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της στροφής εν πτήσει, πριν το αεροσκάφος χαθεί από το ραντάρ”.

“Για τον λόγο αυτό οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης επεκτάθηκαν” στα παράκτια ύδατα δυτικά της χερσονήσου της Μαλαισίας, διευκρίνισε ο στρατηγός Ροντζαλί Νταούντ.

Ωστόσο διέψευσε τις πληροφορίες τοπικών μέσων τα οποία χθες, επικαλούμενα τον ίδιο, είχαν αναφέρει ότι ένα ραντάρ είχε εντοπίσει το αεροπλάνο πάνω από τα Στενά της Μάλακα, μεταξύ της Μαλαϊκής χερσονήσου και του ινδονησιακού νησιού της Σουμάτρας.

“Την ελέγχουμε. Δεν λέμε ότι είναι η πτήση MH320. Είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ