Τα φιλοδωρήματα έγιναν viral στο TikTok – Η οδηγός ντιλίβερι που ξεμπροστιάζει τους τσιγκούνηδες

Η οδηγός ντελίβερι γνωστής πιτσαρίας εντυπωσιάζει το διαδίκτυο με τα φιλοδωρήματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της. Βέβαια, όπως αναφέρει η γενναιοδωρία είναι σπάνια, καθώς αρκετοί είναι οι… τσιγκούνηδες.

Η Milena Diaz δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο του TikTok στα οποία αποκαλύπτει το σύνολο των πελατών και πόσα φιλοδώρημα έδωσαν, αφήνοντας χιλιάδες πελάτες… «εκτεθειμένους».

Ενώ το μέσο φιλοδώρημα για εξαιρετική εξυπηρέτηση στις ΗΠΑ είναι 20%, η Diaz, η οποία δεν αποκάλυψε πού παραδίδει για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, ισχυρίστηκε ότι η… γενναιοδωρία είναι είδος προς εξαφάνιση.

Σε ένα νέο TikTok που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο, η Diaz ισχυρίζεται ότι η έβδομη παραγγελία της τη νύχτα ανήλθε συνολικά στα 128,37 δολάρια. «Μου έδωσαν φιλοδώρημα 2 δολάρια για αυτή την παραγγελία», ισχυρίστηκε η υπάλληλος.

@iammilenadiaz friday night vibes 🥳 #work #dominospizza #dominos #money #tips #friendsfirst #fyp ♬ original sound – iammilenadiaz

Όπως περιέγραψε η συντριπτική πλειονότητα των 23 πελατών της βραδιάς, δεν της έδωσαν καθόλου φιλοδώρημα.

«Εντάξει, άρα έκανα ταμείο – δούλευα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Ας δούμε λοιπόν πόσα βγάζουμε», είπε η Diaz στο τέλος ενός κλιπ .

@iammilenadiaz 17/40 let’s gooooo #work #dominospizza #dominos #money #tips #friendsfirst ♬ original sound – iammilenadiaz


«Θα μετρήσω πρώτα την αποζημίωση των χιλιομέτρων μου γιατί θα αρχίσω να προσπαθώ να τα κρατήσω ξεχωριστά, ώστε να βγάζει νόημα για όλους», συνέχισε, υπολογίζοντας 70 δολάρια για την αποζημίωση και ισχυριζόμενη ότι πήρε επίσης 17 δολάρια στην εφαρμογή Domino.

Μετά μέτρησε τα φιλοδωρήματα που είχε λάβει σε μετρητά και συνολικά πήγε στο σπίτι της με 109 δολάρια.

@iammilenadiaz 17/40 let’s gooooo #work #dominospizza #dominos #money #tips #friendsfirst ♬ original sound – iammilenadiaz

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ