Συνεργασία Όπρα-Starbucks

Συνεργασία Όπρα-Starbucks

Ο καφές δεν είναι αρκετός πλέον για τη εταιρεία των καταστημάτων Starbucks. Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στον κόσμο ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει μπύρα και κρασί στα χιλιάδες καταστήματα της σε όλο τον κόσμο, καθώς επιδιώκει να ανεβάσει τις πωλήσεις της σε μια εξαιρετικά κορεσμένη αγορά καφέ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της, ότι σε συνεργασία με την βασίλισσα των αμερικανικών talk show Όπρα Ουίνφρεϊ, θα προσφέρει μια νέα σειρά από τσάι στα καταστήματα της, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αλυσίδα καταστημάτων Starbucks ξεκίνησε δοκιμαστικά την πώληση μπύρας και κρασιού το 2010 και το πρόγραμμα δοκιμών έκτοτε έχει επεκταθεί σε 40 καταστήματα σε μεγάλα αμερικανικά αστικά κέντρα.

Όπως ανέφεραν οι επικεφαλής της εταιρείας οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών κρίθηκε αναγκαία καθώς η αλυσίδα θέλει να κερδίσει το μερίδιο που της αναλογεί από τους πελάτες που προτιμούν κυρίως τα εστιατόρια και τα καταστήματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία έχει περισσότερα από 20.100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περίπου 11500 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ