Συγκλονίζει η 17χρονη που έζησε ως σκλάβα των τζιχαντιστών

Συγκλονίζει η εξομολόγηση μίας 17χρονης Γεζίντι που απήχθη από τους τζιχαντιστές και επί 9 μήνες έζησε ως σκλάβα.

Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Rudaw, η 17χρονη είπε πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο όταν πουλήθηκε σε ένα σκλαβοπάζαρο παρθένων μαζί με την μικρή της αδερφή.

Μαζί με δεκάδες, ακόμη, γυναίκες που είχαν απαχθεί από τις οικογένειές τους, όταν οι φανατικοί ισλαμιστές κατέλαβαν τα εδάφη τους, πέρασε από μία εξέταση για να επιβεβαιωθεί ότι είναι παρθένα.

«Έβαλαν τις παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άντρες», θυμάται. «Μας παρέταξαν και έδειχναν ποιες ήθελαν. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σταθώ τυχερή. Δεν ήμουν τόσο όμορφη όσο οι άλλες κοπέλες», είπε.

Ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους, όμως, ο Αλ Ρουσίγια, την επέλεξε και έγινε ο “ιδιοκτήτης” της. Όπως περιγράφει, της φέρονταν βάναυσα και χυδαία, ενώ τη βίαζε συνεχώς με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Ο Αλ Ρουσίγια όμως δεν ήταν ο μοναδικής βασανιστής της. Η 17χρονη, όπως και όλες οι άλλες κοπέλες, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Θύτες ήταν οι «σωματοφύλακες» του μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι να ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους στα σώματα των μικρών κοριτσιών, όταν εκείνα δεν βιάζονταν από τον αρχηγό τους.

Μεταξύ των φρικιαστικών λεπτομερειών τις οποίες αποκάλυψε η έφηβη Γεζίντι ξεχωρίζουν αυτές που θέλουν τους θύτες να μαστιγώνουν ή να ρίχνουν καυτό νερό στα κορίτσια που αρνούνται να ικανοποιήσουν τα πάθη τους.

«Ήταν σαν να διαλέγεις μεταξύ του θανάτου και του θανάτου. Ήταν απαίσιο», είπε η 17χρονη που σε άλλο σημείο της συνέντευξής της δήλωσε ότι ο “ιδιοκτήτης” της απαιτούσε να απαγγέλει αποσπάσματα από το Κοράνι κάθε φορά που ασελγούσε πάνω της. «Με χτύπαγε και κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί μου, θα ήταν μπροστά τουλάχιστον ένας ακόμη άντρας», είπε η έφηβη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η κακοποίηση που δέχτηκε από την ομάδα του μαχητή ήταν πολύ χειρότερη.

Σήμερα, οι άσχημες μνήμες του παρελθόντος την ακολουθούν και μετατρέπονται σε φρικτούς εφιάλτες, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει τελειώσει καθώς οι κοινωνίες των Γεζίντι είναι έντονα πατριαρχικές και ο θείος της απειλεί να την σκοτώσει επειδή θεωρείται στιγματισμένη και είναι έγκυος.

Πηγή: breitbart.com

 

Διαβάστε επίσης:

Η ISIS εκτέλεσε 16 εμπόρους στη Βαγδάτη

400 ανθρώπους εκτέλεσε ο ISIS στην Παλμύρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ύψωσαν τη μαύρη σημαία των τζιχαντιστών στο κάστρο της Παλμύρας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ