Στη φυλακή ράπερ για τη δολοφονία 22χρονου άνδρα με μπουκάλι μπίρας

Ράπερ που εμφανιζόταν σε βίντεο και καμάρωνε για το γεγονός ότι είχε κάνει φυλακή με δολοφόνους και ισοβίτες αλλά και για την ικανότητά του να πουλά ναρκωτικά είναι πίσω από τη δολοφονία ενός 22χρονου άνδρα. Ο Euan Peters, 42 ετών, που ράπαρε με το καλλιτεχνικό όνομα Sax Coke, έσπασε στο ξύλο με ένα μπουκάλι μηλίτη τον 22χρονο Shafiul Islam, ενώ στη συνέχεια έκρυψε το μισό σώμα του σε ένα ντουλάπι.

Ο “εκτελεστής” Peters είχε αποστολή να ανακτήσει το χρέος για ναρκωτικά όταν έλαβε χώρα η επίθεση. Δύο άνδρες τον βοήθησαν στον φόνο και ακολούθως στη ληστεία. Και οι τρεις καταδικάστηκαν για την πράξη με τον ράπερ να καταδικάζεται σε 33ετή φυλάκιση. Η ομάδα ανδρών έφαγε σε ένα εστιατόριο προτού πάνε στο διαμέρισμα του θύματος όπου συνέβη ο φόνος.

Αστυνομικοί και πλήρωμα ασθενοφόρου που έφθασαν στο διαμέρισμα, το βρήκαν λεηλατημένο ενώ ο άνδρας ήταν αναίσθητος και ο μισός μέσα σε ένα ντουλάπι. Όπως είπε ο εισαγγελέας, τα μάτια του ήταν ανοιχτά, ανέπνεε, ήταν γεμάτος αίματα και ακίνητος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σε αξονική τομογραφία εντοπίστηκε ότι έφερε συντριπτική εγκεφαλική βλάβη.

Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο ράπερ φεύγοντας από το ινδικό εστιατόριο όπου έφαγαν κάρι, πήρε ένα μπουκάλι μηλίτη Kopparberg και αυτό ανακαλύφθηκε ότι ήταν το όπλο του φόνου. Το θύμα έφερε τρία σημαντικά τραύματα από το μπουκάλι και υπέκυψε έξι μέρες μετά την επίθεση. Η οικογένειά του τον παρακολούθησε να πεθαίνει αργά ώσπου αναγκάστηκε να κλείσουν το μηχάνημα στήριξης.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Islam ήταν ντίλερ ναρκωτικών και στοχοποιήθηκε από τη συμμορία για ένα χρέος που φέρεται να ήταν ύψους 10.000 λιρών.

Ο Peters καταδικάστηκε σε ισόβια με μίνιμουμ ποινή τα 33 χρόνια αφού βρέθηκε ένοχος για τον φόνο. .

Ο Perrie Dunwell, 33 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών και εννέα μηνών και ο ανερχόμενος πυγμάχος, Conlan Dunnion, 23, ετών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 ετών και έξι μηνών. Ο Peters από το Κάρντιφ παραδέχτηκε συνωμοσία για ληστεία αλλά αρνήθηκε τον φόνο για τον οποίο ωστόσο κρίθηκε ένοχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ