Σοκάρει η αποκάλυψη: Αυτός είναι ο 28χρονος πιλότος που έριξε το Airbus στις Άλπεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κόβουν την ανάσα όσα είπε ο εισαγγελέας Μασσαλίας, ο οποίος έχει στα χέρια του τα τελευταία 30 λεπτά των συνομιλιών του πιλότου του μοιραίου Α320 της Germanwings με τον πύργο ελέγχου.

«Ο συγκυβερνήτης ξεκίνησε εσκεμμένα τη διαδικασία καθόδου του αεροσκάφους», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Μασσαλίας για την αεροπορική τραγωδία με το Airbus της Germanwings.

«Ο συγκυβερνήτης ήταν μέσα στο cockpit του αεροπλάνου και ο πιλότος χτυπούσε επανειλημμένα την πόρτα για να του ανοίξει, όμως εκείνος δεν του άνοιγε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus

Ο συγκυβερνήτης του Α320 είχε προσληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 από την Germanwings και είχε στο ενεργητικό του 630 ώρες πτήσης. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στη σχολή της πολιτικής αεροπορίας της Lufthansa. Σε Airbus A320 είχε συνολικά γύρω στις 100 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.

Ο άντρας, ηλικίας 28 ετών, καταγόταν από το Montabaur της Ρηνανίας ενώ το όνομά του ήταν Andreas Lubitz. Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο 28χρονος έμενε με τους γονείς του στο σπίτι τους στο Montabaur.

Δεν είχε επαφές με τρομοκράτες 

Δεν προκύπτουν στοιχεία σχετικά με εμπλοκή του 28χρονου συγκυβερνήτη, Andreas Lubitz, με τρομοκρατική οργάνωση, αναφέρει το Spiegel σε δημοσίευμά του.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι δεν προκύπτει να είχε επαφές με τρομοκράτες και δεν συγκαταλέγεται σε κάποια λίστα τρομοκρατών που καταζητούνται.

“Άκουγαν την ανάσα του συγκυβερνήτη”

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας αποκάλυψε ότι ο πύργος ελέγχου άκουγε τον ήχο της ανάσας του συγκυβερνήτη και στις απανωτές κλήσεις να απαντήσει, δεν μίλησε. “Οι ελεγλτές τον άκουγαν μόνο να αναπνέει και τον ρώτησαν αν είναι καλά, όμως αυτός δεν μίλησε” συμπλήρωσε.

Κατάλαβαν την κάθοδο οι επιβάτες

Όπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας, οι επιβάτες κατάλαβαν ότι επίκειται συντριβή, καθώς κατά την πτώση λίγο πριν πέσει στη πλαγιά, ένα από τα φτερά του αεροπλάνου ακούμπησε σε δέντρα. “Ακούσαμε στο μαύρο κουτί τις φωνές τρόμου και απόγνωσης των επιβατών. Είχαν καταλάβει τι συμβαίνει” είπε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, σοκάροντας τους δημοσιογράφους που τον παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Σελίδα στο facebook για τον συγκυβερνήτη που έριξε το Airbus

Ενώ η είδηση ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus A320 της Germanwings έριξε στις γαλλικές Άλπεις το μοιραίο αεροσκάφος προκαλεί σοκ, άγνωστοι πρόλαβαν να δημιουργήσουν στο Facebook σελίδα υποστήριξής του

Συγκεκριμένα ανέβηκε στα γαλλικά η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l’Etat Islamique», που σημαίνει «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους».

Αυτή είναι η σελίδα στο Facebook του συγκυβερνήτη του Airbus – ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η σελίδα που διατηρούσε στο Facebook ο 28χρονος συγκυβερνήτης του Airbus A320 που σύμφωνα με τον εισαγγελέα Μασσαλίας, έριξε το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η σελίδα του στο Facebook έχει διαγραφεί.  

Ο 28χρονος πιλότος ποζάρει χαμογελαστός – ΦΩΤΟ

Ο 28χρονος πιλότος ποζάρει χαμογελαστός  - ΦΩΤΟ

Αστυνομία έξω από το σπίτι του συγκυβερνήτη – ΦΩΤΟ

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το σπίτι του 28χρονου συγκυβερνήτη του Airbus A320 που σύμφωνα με τον εισαγγελέα Μασσαλίας, έριξε το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις.

Το σπίτι του συγκυβερνήτη βρίσκεται στην περιοχή Montabauer της Γερμανίας. 

 Πηγή φωτογραφίας: twitter, AirLive.net

Αυτός ήταν ο κυβερνήτης της μοιραίας πτήσης

Ο κυβερνήτης του Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, ήταν ένας ιδιαίτερα έμπειρος πιλότος.

Ο Patrick Sonderheimer καταγόταν από την Γερμανία και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν για τη Lufthansa και τη Germanwings εδώ και δέκα χρόνια ενώ είχε περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.

Μάλιστα ένας συνάδελφός του τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο αξιόπιστους πιλότους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένας από τους καλύτερους πιλότους που είχαμε στην εταιρεία. Είμαι βέβαιος ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε την ώρα της πτήσης». 

“Φυσιολογικό τύπο” χαρακτηρίζουν τον συγκυβερνήτη οι γνωστοί του

Ο Αντρέας Λούπιτς, ο συγκυβερνήτης του Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings ο οποίος σύμφωνα με τους εισαγγελείς φαίνεται ότι εσκεμμένα έριξε το αεροπλάνο στις Άλπεις με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 150 επιβαίνοντες, περιγράφεται από τους γνωστούς του ως ένας «φυσιολογικός τύπος», ένας «συμπαθητικός νεαρός».

«Ήταν ένας εντελώς φυσιολογικός τύπος», δήλωσε ο Κλάους Ράντκε, ιδιοκτήτης της τοπικής αερολέσχης απ’ όπου ο Λούπιτς πήρε το πρώτο του δίπλωμα πριν πολλά χρόνια και επέστρεψε το φθινόπωρο για να κάνει μια ανανεωτική εκπαίδευση.

«Μπόρεσα να τον γνωρίσω, ή μάλλον θα έπρεπε να πω να τον ξαναγνωρίσω, ήταν ένας πολύ συμπαθητικός, ευχάριστος και ευγενικός νεαρός», πρόσθεσε ο Ράντκε.

Στη μικρή πόλη Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου στη δυτική Γερμανία πολλοί από τους 12.000 κατοίκους της σοκαρίστηκαν σήμερα όταν έμαθαν ότι οι Γάλλοι εισαγγελείς υποπτεύονται πως ο Λούπιτς έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο στις Άλπεις.

Οι γερμανικές αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί ο πρώτος αξιωματικός της Germanwings είχε μείνει μόνος του στο πιλοτήριο του Airbus χωρίς τον πιλότο και για ποιο λόγο αποφάσισε να ρίξει το αεροπλάνο.

Ο 28χρονος Λούπιτς δεν είχε καμιά γνωστή σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.

Ο νεαρός ήταν κοινωνικός, έτρεχε σε ημιμαραθώνιους, ενδιαφερόταν για τη μουσική και πήγαινε σε κλαμπ, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook.

«Έχω μείνει άφωνος. Δεν έχω καμία εξήγηση γι’ αυτό. Γνωρίζοντας τον Αντρέας, αυτό είναι απλώς αδιανόητο για εμένα», είπε ο Πέτερ Ρίκερ, παλιό μέλος της αερολέσχης, που γνώριζε τον Λούπιτς καλά.

«Ο Αντρέας ήταν ένας πολύ συμπαθητικός νεαρός που έλαβε εδώ την εκπαίδευσή του κι ήταν μέλος της λέσχης», πρόσθεσε ο Ρίκερ. «Είχε πολλή πλάκα, αν και ίσως μερικές φορές ήταν κάπως ήσυχος. Ήταν ένα αγόρι όπως πολλά άλλα», συνέχισε.

«Είχε πολλούς φίλους. Δεν ήταν μοναχικός», υπογράμμισε ο Ρίκερ.

Κοντά στο μικρό, άσπρο σπίτι στο Μονταμπάουρ όπου ζούσε ο Λούπιτς και το οποίο η αστυνομία πλέον φρουρεί, ο γείτονάς του Χανς Γιούργκεν Κράουζε δήλωσε ότι «σοκαρίστηκε πολύ» από τα νέα.

Ο Άρμιν Πλάις, διευθυντής του λυκείου Μονς-Τάμπορ Γκιμνάζιουμ απ’ όπου αποφοίτησε ο Λούπιτς το 2007 είπε: «Είμαι τόσο σοκαρισμένος και έκπληκτος όσο εσείς».

Η Germanwings μέχρι στιγμής έχει δώσει πολύ λίγα βιογραφικά στοιχεία για τον συγκυβερνήτη του Airbus, ο οποίος είχε μόνο 630 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, σε αντίθεση με τον πιλότο ο οποίος είχε καταγράψει περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσης, κυρίως σε Airbus, και εργαζόταν για τον όμιλο Lufthansa επί 10 χρόνια.

Ο Λούπιτς εκπαιδεύτηκε στην ακαδημία πιλότων της Lufthansa στη Βρέμη, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει για αυτόν.

Lufthansa: Δεν ξέρουμε γιατί έριξε το Airbus

Δεν υπάρχει “η παραμικρή ένδειξη” για τους λόγους που ώθησαν τον συγκυβερνήτη του Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings να ρίξει το αεροπλάνο στο βουνό, δήλωσε ο Κάρστεν Σπορ, επικεφαλής της Lufthansa, θυγατρική της οποίας είναι η Germanwings.

“Ακόμη και στους χειρότερους εφιάλτες μας, ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια τραγωδία”, είπε ο Σπορ, συγκρατώντας τους λυγμούς του, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κολωνία.

“Είμαστε αποσβολωμένοι εδώ στη Lufthansa, εδώ στη Germanwings”, υπογράμμισε.

“Δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη για το τι θα μπορούσε να ωθήσει τον συγκυβερνήτη σε αυτήν τη φρικτή πράξη”, συνέχισε ο Σπορ δύο ώρες αφότου οι γαλλικές αρχές αποκάλυψαν ότι ο συγκυβερνήτης  Andreas Lubitz, 28 ετών, κατά πάσα πιθανότητα προκάλεσε σκόπιμα τη συντριβή του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις, σκοτώνοντας τους 150 ανθρώπους που επέβαιναν σε αυτό.

“Κανένα σύστημα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να εμποδίσει” την πράξη του συγκυβερνήτη. “Όποια κι αν είναι τα μέτρα ασφαλείας σε μια εταιρεία, όσο αυστηρές κι αν είναι οι διαδικασίες, τίποτα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει μια τέτοια μεμονωμένη ενέργεια”, τόνισε ο Σπορ.

Ο συγκυβερνήτης του Airbus διέκοψε την εκπαίδευσή του για αρκετούς μήνες

Ο επικεφαλής της Lufthansa, Κάρστεν Σπορ, αποκάλυψε ότι ο συγκυβερνήτης τουAirbus, Andreas Lubitz που έριξε στις γαλλικές Άλπεις το μοιραίο αεροσκάφος, πριν από έξι χρόνια διέκοψε την εκπαίδευσή του για αρκετούς μήνες.

Ο Κάρστεν Σπορ, που ήταν και ο ίδιος πιλότος στο παρελθόν, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κολωνία, ότι ο Andreas Lubitz ήταν “100% ικανός να πιλοτάρει” αεροπλάνο.

«Είχε ξεκινήσει την εκπαίδευσή του το 2008, αλλά πριν από έξι χρόνια την διέκοψε για αρκετούς μήνες, χωρίς να εξηγήσει ποτέ τους λόγους», σημείωσε.

«Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν ότι επιλέγουμε πιλότους με πολλή, πολλή προσοχή», εξήγησε ο Σπορ προσθέτοντας ότι η διαδικασία πρόσληψης περιλαμβάνει και ψυχολογικά τεστ. Παραδέχτηκε όμως ότι από τη στιγμή που θα αναλάβουν καθήκοντα οι πιλότοι δεν υποβάλλονται πλέον σε ψυχολογικές διαδικασίες παρά μόνο σε εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι διοικητικές ικανότητές τους, εφόσον επιθυμούν να γίνουν κυβερνήτες των αεροσκαφών.

Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του συγκυβερνήτη – ΦΩΤΟ

Έρευνες στο σπίτι του συγκυβερνήτη του Airbus, Andreas Lubitz πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αστυνομία.

 

 

Πηγή:  en.enikos.gr

Είχε περάσει κατάθλιψη ο 28χρονος πιλότος;

Ο 28χρονος πιλότος της Germanwings που εσκεμμένα έριξε το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις παρασύροντας μαζί του στο θάνατο άλλους 149 ανθρώπους, είχε διακόψει την εκπαίδευσή του στη Lufthansa.

Μία συμμαθήτριά του αποκάλυψε πριν από λίγο ότι ο λόγος γι΄αυτή τη διακοπή ήταν ότι ο Andreas Lubitz έπασχε από κατάθλιψη ή υπερκόπωση. Της το είχε πει ο ίδιος εμπιστευτικά, αναφέρει η Daily Mirror, ωστόσο την τελευταία φορά που τον συνάντησε, πριν από τα Χριστούγεννα έδειχνε απολύτως καλά.

“Μπορώ να το εξηγήσω μόνο σαν μία σπασπωδική αντίδραση. Δεν μπορεί να ήταν σχεδιασμένο” σημείωσε η μητέρα της πρώην συμμαθήτριας του 28χρονου συγκυβερνήτη.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε θύμα του Airbus

Ρίγος και ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ένας Ιρανός αθλητικογράφος πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο Airbus της Germanwings. Ο λόγος για τον Χουσεϊν Τζαβάντι, ο οποίος βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να καλύψει το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ.

Λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο Airbus, ο Ιρανός αθλητικογράφος έβγαλε μια φωτογραφία από το παράθυρο του ξενοδοχείο όπου διέμενε, με φόντο την φωτισμένη Βαρκελώνη. Δεν μπορούσε βέβαια να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία πτήση της ζωής του.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε θύμα του Airbus

 

Τα μηνύματα Γερμανίδας μαθήτριας κατά τη διάρκεια της πτήσης

Μαθητές από τη Γερμανία που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος της Germanwings, έστελναν μηνύματα σε φίλους τους μετά την απογείωση 

Στα μηνύματα αυτά, σύμφωνα με τη Dailymail έλεγαν πόσο τους έλειψαν οι οικογένειές τους και ότι ανυπομονούσαν να επιστρέψουν σπίτι.

Η μαθήτρια Ελένα Μπλες, έστελνε μηνύματα στη φίλη της, Φιλίππα. «Μου έγραφε πόσο ενθουσιασμένη ήταν για το ταξίδι, μου έστελνε φωτογραφίες από την εκδρομή παρέα με τα άλλα παιδιά και τα αξιοθέατα που είδαν», είπε η Φιλίππα στην Dailymail και συνέχισε:

«Η Ελένα απόλαυσε τις διακοπές της στην Ισπανία, ήταν πολύ χαρούμενη. Ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενη επειδή θα επιστρέψει πίσω και θα δει την οικογένειά της».

 

75 οι Γερμανοί που επέβαιναν στο μοιραίο Airbus

Ο αριθμός των Γερμανών υπηκόων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του Airbus της εταιρείας Germanwings, είναι μεγαλύτερος από εκείνος που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας ανέφερε ότι συνολικά 75 Γερμανοί υπήκοοι σκοτώθηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Χθες, ο επικεφαλής της Germanwings, Τόμας Βίνκελμαν, είχε ανακοινώσει ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 72 Γερμανοί, ωστόσο είχε διευκρινίσει ότι ο αριθμός αυτός πιθανόν δεν ήταν ακριβής εξαιτίας αποκλίσεων που οφείλονται σε διπλή υπηκοότητα.

Δήλωση “βόμβα” για το Airbus: Ίσως να μην ήταν αυτοκτονία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings να μην οφείλεται σε αυτοκτονία του συγκυβερνήτη, άφησε η Ένωση Πιλότων Cockpit, κάνοντας λόγο και για άλλα πιθανά σενάρια.

«Το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό, δεν μπορούσαμε ως τώρα να το φανταστούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Γιεργκ Χάντβεργκ και πρόσθεσε ότι στην ιστορία της αεροπλοΐας έχουν υπάρξει κι άλλα κρούσματα αυτοκτονιών. «Πρέπει να περιμένουμε το τελικό πόρισμα. Βεβαίως αρκετά συνηγορούν υπέρ του σεναρίου ότι μπορεί να πρόκειται για έναν άνθρωπο ψυχικά άρρωστο», συνέχισε, αλλά προειδοποίησε να μην χαρακτηριστεί η συντριβή πρόωρα αυτοκτονία. «Στα νέα στοιχεία των ερευνητών αυτό είναι μόνο ένα ενδιάμεσο πόρισμα. Πολλά ερωτήματα είναι ακόμη ανοιχτά. Από τη δική μας σκοπιά, είναι πιθανά και άλλα σενάρια», τόνισε.

Στο μεταξύ ο κανονισμός λειτουργίας των πιλοτηρίων μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο. Μετά τις αεροπορικές εταιρίες που ανακοινώνουν ότι στο εξής δεν θα μπορεί να μείνει ένα άτομο μόνο στο κόκπιτ, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο. Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Άρνολντ Βάατζ ζήτησε από όλες τις αεροπορικές εταιρείες να καταστήσουν αυστηρότερους οικειοθελώς τους κανόνες του πιλοτηρίου. «Τάσσομαι υπέρ του να πρέπει πάντα ένα άτομο από το πλήρωμα καμπίνας να βρίσκεται στο κόκπιτ όταν το εγκαταλείπει είτε ο κυβερνήτης είτε ο συγκυβερνήτης», δήλωσε ο Βάατζ στην Rheinische Post.

 Αφήνουν κεριά έξω από το σπίτι του συγκυβερνήτη – ΦΩΤΟ

Κάτοικοι της πόλης Montabaur της Γερμανίας, όπου έμενε ο συγκυβερνήτης του Airbus που έριξε το μοιραίο αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις, αφήνουν ένα κερί έξω από το σπίτι του.

Όπως γράφουν στο twitter, πρόκειται για μία κίνηση στήριξης προς τους γονείς του Andreas Lubitz.

 

 Πηγή φωτογραφίας: twitter, χρήστης: @VSchildkamp

 

Στα 100 πόδια ρυθμίστηκε να κατέβει ο αυτόματος πιλότος του Airbus

Το σύστημα αυτόματου πιλότου του Airbus A320 της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Germanwings που συνετρίβη την Τρίτη στις γαλλικές Άλπεις είχε ρυθμιστεί προκειμένου το επιβατικό αεροσκάφους να πραγματοποιήσει κάθοδο στα 100 πόδια, το χαμηλότερο δυνατό ύψους, πριν από τη μοιραία συντριβή του, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η υπηρεσία παρακολούθησης των αερομεταφορών FlightRadar24.

Γάλλοι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους Αντρέας Λούμπιτς κλειδώθηκε στο πιλοτήριο του Airbus και ρύθμισε τον αυτόματο πιλότο του Airbus ώστε αυτό να αρχίσει καθοδική πορεία 3.000 ποδών ανά λεπτό, από τα 38.000 πόδια.

Η διαδικτυακή υπηρεσία FlightRadar24 ανακοίνωσε ότι βάσει των δεδομένων παρακολούθησης που αναλύθηκαν, προκύπτει το συμπέρασμα ότι κάποιος παρενέβη στο σύστημα του αεροσκάφους και μετέβαλε το ύψος δίνοντάς του στην ελάχιστη δυνατή ρύθμιση, δηλαδή τα 100 πόδια. Το αεροσκάφος συνετρίβη σε υψόμετρο 6.000 ποδών.

«Μεταξύ 09:30:52 και 09:30:55 μπορείτε να δείτε ότι η ρύθμιση του αυτόματου πιλότου άλλαξε χειροκίνητα από τα 38.000 πόδια στα 100 πόδια και 9 δευτερόλεπτα αργότερα το αεροσκάφος άρχισε την καθοδική του πορεία, πιθανόν με τη ρύθμιση “ανοικτής κατάβασης” του αυτόματου πιλότου», μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε ο Φρέντρικ Λίνταλ, διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας παρακολούθησης.

Η υπηρεσία διευκρίνισε ότι απέστειλε τα δεδομένα σε Γάλλους ερευνητές κατόπιν αιτήματός τους.

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, επίσης, φωτογραφίες του κόκπιτ του Airbus A320.

 

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ