Σοκ στη Γαλλία: Νεκρή 16χρονη που προσπάθησε να μιμηθεί τους χαρακτήρες της σειράς “Euphoria”

Τραγωδία στη Γαλλία, όπου μία 16χρονη πέθανε μετά την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας φαρμάκων, στην προσπάθειά της να μιμηθεί τους χαρακτήρες της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Euphoria, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της 14χρονης ξαδέλφης της έφηβης, το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο, στο Τονάνς, μια μικρή πόλη στη νοτιοδυτική Γαλλία. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν το επόμενο πρωί αναίσθητα στην κρεβατοκάμαρά τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απέτυχαν να κάνουν ανάνηψη στη 16χρονη κοπέλα και η ξαδέλφη της νοσηλεύεται, χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο έφηβες θέλησαν να μιμηθούν τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών της σειράς Euphoria. Αυτή η παραγωγή του HBO δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νεαρή πρώην τοξικομανής, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ζεντάγια, και οι φίλες της από το γυμνάσιο.

Στις 9 Ιανουαρίου, ώρες πριν από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς Euphoria στις ΗΠΑ, η Ζεντάγια προειδοποίησε τους θαυμαστές της ότι η σειρά προορίζεται για ενήλικο κοινό.

“Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί, αλλά θέλω να πω σε όλους ξανά ότι το Euphoria προορίζεται για ενήλικο κοινό. Αυτή η σεζόν, ίσως ακόμη περισσότερο από την προηγούμενη, είναι ιδιαίτερα συγκινητική και πραγματεύεται θέματα που μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθήστε”, έγραψε η 25χρονη ηθοποιός σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ