Σερβία: Ο 21χρονος μακελάρης κρύβεται – Άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ έπειτα από καβγά

Ο 21χρονος Uroš B. είναι δράστης του νέου μακελειού που συγκλονίζει την Σερβία, λίγα μόλις 24ωρα από την φονική επίθεση του ανήλικου μαθητή στο σχολείο του.

Σερβία: Νέο αιματοκύλισμα – Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες των σερβικών ΜΜΕ όλα άρχισαν από έναν καβγά έξω από σχολείο.

Ο 21χρονος σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν πυροβολώντας με καλάσνικοφ μέσα από το αυτοκίνητο του μάρκας Mercedes.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 8 ανθρώπων και ο τραυματισμός δεκαπέντε. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο ότι ο δράστης χτύπησε 25 άτομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 192.RS (@192_rs)


Ανάμεσα στα θύματα είναι ένας αστυνομικός (20 ετών), η αδελφή του και ένας 21χρονος, σύμφωνα με το Telegraf.rs. “Τι μας έκανε; Σκότωσε τα εγγόνια μου”, δήλωσε ο παππούς του δολοφονημένου αστυνομικού και της αδελφή του. Όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, τα παιδιά κάθονταν στην αυλή του σχολείου όταν πυροβόλησε ο δράστης.

Ο δράστης εξακολουθεί να κρύβεται και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται. Μια περιοχή όπου εικάζεται ότι κρύβεται ο Uroš έχει απομονωθεί για να ελεγχθεί με ασφάλεια από τις Αρχές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ