Σε αγώνα NBA ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ: Οι αποδοκιμασίες και τα… καλάθια

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ενώθηκαν με 20.000 φανατικούς του NBA για να επευφημήσουν τους Boston Celtics και να προωθήσουν τα βραβεία Earthshot Prize κατά την πρώτη τους μέρα στην πόλη.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ βρέθηκαν στο στάδιο TD Garden για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τους ιδιοκτήτες των Celtics, Wyc Grousbeck και Emilia Faszalari. Μαζί τους ήταν επίσης η κυβερνήτης Maura Healey και η δήμαρχος της Βοστώνης Michelle Wu.

Αργότερα, όμως, το βασιλικό ζεύγος υποβλήθηκε σε μικρές αποδοκιμασίες γύρω από την αρένα όταν παρουσιάστηκαν από τον εκφωνητή του σταδίου και προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη. Άλλοι θαυμαστές στο πλήθος ακούγονταν να επευφημούν δυνατά «ΗΠΑ, ΗΠΑ» όταν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα εμφανίστηκαν στις οθόνες στο κέντρο πάνω από το γήπεδο.

Το βασιλικό ζεύγος εθεάθη να επευφημεί και να χειροκροτεί για τα καλάθια.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συναντήθηκαν με μέλη της «οικογένειας των Celtics», συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων του Boston Celtics Shamrock Foundation, το οποίο παρέχει προγραμματισμό βάσης και στρατηγική χρηματοδότηση σε τοπικούς οργανισμούς που εξυπηρετούν πληθυσμούς σε κίνδυνο ή σε ανάγκη.

Γύρω από την αρένα, οι πίνακες ψηφιακής διαφήμισης φωτίστηκαν πράσινοι για την προώθηση των βραβείων.

Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο με το παιχνίδι ισόπαλο 47, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ παρακολούθησαν καθώς οι Σέλτικς τιμούσαν τη μακρόχρονη παράδοσή τους να αναγνωρίζουν έναν «Ήρωα Ανάμεσά μας», προαναγγέλλοντας άτομα που εργάζονται για να επηρεάσουν θετικά την κοινότητα.

Η Ollie Perrault, μια 15χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα από το Easthampton της Μασαχουσέτης, συνάντησε το βασιλικό ζευγάρι αφού επευφημήθηκε από το τοπικό πλήθος για τη δουλειά της ως ηγετικό μέλος του Youth Climate Leadership Program από τα 11 της. Είναι πλέον η ιδρύτρια και διευθύντρια του Youth Climate Action Now, δεσμευμένη να αγωνίζεται για περιβαλλοντική δικαιοσύνη.

Οι βασιλικοί βοηθοί είχαν ενημερώσει ότι το βασιλικό ζεύγος θα αναχωρούσε μετά το τρίτο τέταρτο του παιχνιδιού, αλλά αποφάσισαν να μείνουν έως το τέλος, χαιρετώντας τους θαυμαστές τους, καθώς έφευγαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ