Σχέδιο δολοφονίας μέσα από τη φυλακή: Έδωσε 50.000 δολάρια για να σκοτώσουν την οικογένειά της

Η 29χρονη φυλακισμένη στη Φλόριντα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της για να εξολοθρεύσει την οικογένειά της. Η Tureygua Inaru προσπάθησε να κάνει ένα συμβόλαιο θανάτου, προσεγγίζοντας δύο συγκρατούμενές της στο Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών της κομητείας Osceola στο Kissimmee της Φλόριντα.

Ο σερίφης της κομητείας Osceola Marco Lopez είπε ότι η Tureygua Inaru, είπε σε δύο επίσης φυλακισμένες ότι η οικογένειά της ήταν «πολύ πλούσια» και ότι θα τους πλήρωνε 50.000 δολάρια για κάθε θάνατο μέλους της οικογένειάς της.

«Μόλις έφτασε στη φυλακή, γίνεται φίλη με τις συγκρατούμενές της και αρχίζει να λέει ότι θέλει να σκοτωθούν οι γονείς της και οι παππούδες της. Θα τις πλήρωνε έως και 50.000 δολάρια λέγοντας ότι ήταν πολύ πλούσιοι και έδωσε τη διεύθυνση τους», είπε ο σερίφης σύμφωνα με το WESH.

Αντί να προχωρήσουν με το σχέδιο, αποκάλυψαν τα πάντα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

 

Η Tureygua Inaru,, η οποία αρχικά φυλακίστηκε για καταδίωξη και απειλή ότι θα σκοτώσει τους πρώην συναδέλφους της, φέρεται να είπε στις δύο κρατούμενες τον Δεκέμβριο του 2022 ότι η κληρονομιά της άξιζε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά θα είχε πρόσβαση στα χρήματα μόνο μετά το θάνατο της μητέρας της, του πατέρα και των παππούδων της.

Το συμβόλαιο θανάτου περιελάμβανε επίσης τη δολοφονία ενός Βοηθού Εισαγγελέα, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την καταδίκη της.

“Οι ντετέκτιβ μπόρεσαν να λάβουν στοιχεία για να συνδέσουν την Tureygua Inaru, η οποία απείλησε τα μέλη της οικογένειάς της. Μαζί με τις απειλές, η Tureygua Inaru χρησιμοποίησε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες διαδικτυακές πηγές για να παρακολουθήσει τον Βοηθό Εισαγγελέα που ήταν υπεύθυνος για τις υποθέσεις της”, ανέφερε το γραφείο του σερίφη. «Είχε πει χαρακτηριστικά ότι ήθελε να υποφέρει ο βοηθός εισαγγελέα».

Η 29χρονη στη συνέχεια, ομολόγησε το σατανικό της σχέδιο και θα αντιμετωπίσει επιπλέον κατηγορίες στο δικαστήριο.


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ