Ρούμπιο: Ο Μαδούρο δεν είναι Πρόεδρος της Βενεζουέλας – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σύνοψη από το

  • Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε μέσω ανάρτησης στο X ότι ο Νικολάς Μαδούρο δεν είναι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας και το καθεστώς του δεν αποτελεί τη νόμιμη κυβέρνηση.
  • Ο Ρούμπιο κατηγόρησε τον Μαδούρο ως επικεφαλής του Cartel de Los Soles, μιας ναρκο-τρομοκρατικής οργάνωσης που έχει αναλάβει τον έλεγχο της χώρας.
  • Επιπλέον, ο Μαδούρο κατηγορείται για προώθηση ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο.

Ο Μαδούρο και η σύζυγός του συνελήφθησαν από άνδρες της Delta Force του αμερικανικού στρατού

Δημοσίευσε στο X: Ο Μαδούρο ΔΕΝ είναι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας και το καθεστώς του δεν είναι η νόμιμη κυβέρνηση. Ο Μαδούρο είναι επικεφαλής του Cartel de Los Soles, μιας ναρκο-τρομοκρατικής οργάνωσης που έχει αναλάβει τον έλεγχο της χώρας. Και κατηγορείται για προώθηση ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ρούμπιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK