Ρωσία: Μοντέλο του OnlyFans φωτογραφήθηκε με γυμνά οπίσθια μπροστά σε εκκλησία

Υπό έρευνα τέθηκε μοντέλο του OnlyFans στη Ρωσία, αφού φωτογραφήθηκε μπροστά σε εκκλησία επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της.

Η κίνηση αυτή έρχεται ενώ ήδη άλλη γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παρόμοιο αδίκημα. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Καλούγκα και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σχετικά με αυτό.

Η Νατάλια Μασλενίκοβα, γνωστή στους θαυμαστές της ως Trikotasha, κατηγορείται ότι σήκωσε τη φούστα της και επέδειξε τα οπίσθιά της μπροστά από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης στο κέντρο της μικρής πόλης, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μόσχας.

μοντέλο

Εικάζεται ότι αυτή η φωτογράφιση έγινε τον Ιούλιο, αλλά δεν προσέλκυσαν ιδιαίτερα την προσοχή του κοινού, ώσπου της εξέθεσε ο ακροδεξιός, αντιφεμινιστής, συντηρητικός μπλόγκερ Βλάντισλαβ Ποζντιάκοφ. Τρεις φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο αλλά διεγράφησαν μαζί με τα προφίλ της Μασλενίκοβα στο Instagram, στο TikTok και στο VKontakte.

Η τοπική αστυνομία ερευνά το περιστατικό, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο σε μια μακρά σειρά ανάλογων υποθέσεων όπου οι εμπλεκόμενες είτε φυλακίστηκαν είτε ερευνήθηκαν για παρόμοιες συμπεριφορές. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η πορνοστάρ Ξένια Νταμόβα, γνωστή ως Ρίτα Φοξ, καταδικάστηκε σε 14 ημέρες φυλάκιση για ανάρμοστη συμπεριφορά αφού δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών στις οποίες επεδείκνυε τα γυμνά της οπίσθια μπροστά από το Κρεμλίνο.

Τον Αύγουστο η μπλόγκερ Ελένα Νικιφορόβσκαγια καταδικάστηκε σε τρεις ημέρες φυλάκιση, καθώς επέδειξε τα οπίσθιά της στην είσοδο αστυνομικού τμήματος. Επίσης, φωτογραφήθηκε με γυμνά οπίσθια σε άλλα σημεία της Μόσχας, περιλαμβανομένου και κυβερνητικού κτιρίου.

 

Στο τέλος Οκτωβρίου, επίσης δικαστήριο της περιοχής Τβερσκόι της Μόσχας καταδίκασε τον μπλόγκερ από το Τατζικιστάν Ρουσλάν Μπαμπίγιεφ και τη φίλη του Αναστασία Τσιστόβα σε 10 μήνες φυλάκιση για μια φωτογραφία που τράβηξαν, στην οποία έκαναν προσομοίωση στοματικού σεξ με φόντο τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου. Και οι δύο τους κατηγορήθηκαν για προσβολή των αισθημάτων των πιστών με βάση σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα.

Μόσχα

Επίσης το μοντέλο Ιρίνα Βόλκοβα από την Αγία Πετρούπολη, η οποία φωτογραφήθηκε εκθέτοντας τα οπίσθιά της μπροστά από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ, κατηγορήθηκε επίσης για “προσβολή των θρησκευτικών αισθημάτων των πιστών”. Στις 31 Οκτωβρίου το δικαστήριο την άφησε ελεύθερη χωρίς να ληφθεί εις βάρος της κάποιο περιοριστικό μέτρο, ωστόσο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως ένα έτος.

Γυμνά οπίσθια έξω από αστυνομικό τμήμα επέδειξε και η Αλίνα Ιβάνοβα που ήθελε να δείξει την αλληλεγγύη της στη Νικιφορόβσκαγια. Τελικά καταδικάστηκε σε 5ήμερη κράτηση για “ανάρμοστη συμπεριφορά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ