Από πριγκίπισσα της Disney… σταρ στο OnlyFans

Τον… ρόλο της πριγκίπισσας Τζάσμιν, της αγαπημένης του Αλαντίν, βαρέθηκε η 26χρονη Ντερ Τέιλορ, η οποία προτίμησε να αφήσει το Μαγικό Βασίλειο στην Disney World της Φλόριντα, και να κατακτήσει τις καρδιές των συνδρομητών του OnlyFans, της ψηφιακής πλατφόρμας ενηλίκων.

“Είναι μεγάλη στροφή αλλά κάνω περισσότερους ανθρώπους ευτυχισμένους απ’ ό,τι στην Disney” δήλωσε η Καλιφορνέζα στην Post. “Και μπορεί στο θεματικό πάρκο να συναντούσα τόσο κόσμο αλλά στο διαδίκτυο συναντώ εκατομμύρια” πρόσθεσε.

Η Τέιλορ ονειρευόταν να εργαστεί στην Disney από την ηλικία των 8 ετών. Πήγαινε στο πάρκο με τη μητέρα της και ενθουσιαζόταν με τα κοστούμια των ηρωίδων. Ταξίδευαν από τη Μινεσότα για να απολαύσουν τα πανηγύρια και τα πυροτεχνήματα. Πολύ συχνά τα ταξίδια ήταν ανταμοιβή για τη διάκρισή της στα εφηβικά καλλιστεία ομορφιάς. Στα 18 της αναδείχθηκε Μις Έφηβη Μινεσότα 8. Με αφορμή την επιτυχία της αυτή, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη της αλλού. Η Τέιλορ έγινε σερβιτόρα σε δημοφιλή αλυσίδα εστιατορίων και σύντομα η εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της τής έφεραν τον ρόλο της Τζάσμιν.

Αλλά καθώς συμπλήρωνε τρία χρόνια στη δουλειά αυτή, άρχισε να αναζητεί νέες προκλήσεις. Έχοντας ως κίνητρο την υψηλή αμοιβή, άρχισε να ποζάρει γυμνόστηθη, κάτι που παραβίασε τους αυστηρούς κώδικες ηθικής της Disney, αλλά η Τέιλορ ανέλαβε το ρίσκο. “Κανείς δεν ήξερε τι έκανα” τόνισε και έτσι πόζαρε για το εξώφυλλο του Playboy της Σλοβακίας. Αφού έφυγε από τα θεματικά πάρκα, προσελήφθη από τα στούντιο της Universal, όπου έγινε η Βέλμα του Scooby-Doo και τη Medieval Times, αναλαμβάνοντας ρόλους πριγκίπισσας, βασίλισσας και βοηθού ιερακοτρόφου.

Αλλά το δέλεαρ του λαμπερού κόσμου του μόντελινγκ αποδείχθηκε πολύ ισχυρό. Άφησε τις δουλειές στη Φλόριντα και στέφθηκε Μις Μπικίνι 2019. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο YouTube, άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, που τώρα έχει 298.000 ακολούθους και πέρυσι έκανε εγγραφή στο OnlyFans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dare (@daretaylorofficial)

“Η ειδικότητά μου είναι τα καλλιτεχνικά γυμνά” σημείωσε η 26χρονη επιμένοντας ότι το περιεχόμενο δεν είναι πορνογραφικό. “Υπάρχουν όρια που δεν θέλω να διασχίσω” πρόσθεσε λέγοντας ότι μόνο φλερτάρει με τους συνδρομητές και τίποτα άλλο.

Αυτοί πληρώνουν από 50 δολάρια έως 150 δολάρια για μαγνητοσκοπημένα ή γυμνά βίντεο ενώ απολαμβάνει ιδιαίτερα το άκακο παιχνίδι του φανταστικού ραντεβού τους. Τώρα υποστηρίζει ότι κερδίζει 30.000 δολάρια τον μήνα από τις συναλλαγές της στο site.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ