Ρωσία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νηπιαγωγείο – Τρεις νεκροί

Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα νηπιαγωγείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Στη συνέχεια ο ένοπλος αυτοκτόνησε, πρόσθεσε η πηγή.

«Ένας άνδρας με όπλο μπήκε στο νηπιαγωγείο στο χωριό Veshkayma κατά τη διάρκεια της ώρας του ύπνου των παιδιών, πυροβόλησε δύο παιδιά και ένα μέλος του προσωπικού και στη συνέχεια αυτοκτόνησε» περιέγραψε ο άνδρας που κράτησε την ανωνυμία του.

 

Το Baza, ένα κανάλι στο Telegram με υποτιθέμενους συνδέσμους στις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, μοιράστηκε ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο Izh-27.

Το ίδιο πρακτορείο ανέφερε αργότερα ότι, αν και το όπλο ήταν καταχωρημένο σε έναν 68χρονο ημεδαπό, ο δράστης στο σημείο φαινόταν πολύ νεότερος. Ανέφερε επίσης ότι οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον ένοπλο λόγω των τραυμάτων του.

“Ενας ένοπλος άνδρας εισήλθε σε ένα νηπιαγωγείο και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο παιδιά είναι νεκρά”, είπε μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στο δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η Ρωσία έχει συγκλονιστεί από μια σειρά θανατηφόρων πυροβολισμών σε σχολεία και πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ