Πυροβολισμοί στην Ατλάντα: Τουλάχιστον ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλα τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα έπειτα από πυροβολισμούς σε νοσοκομείο.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν έναν ένοπλο που, όπως είπαν, πυροβόλησε πολλούς ανθρώπους στο Νοσοκομείο Northside Medical στο Midtown.

 

Η αστυνομία εξέδωσε σήμα “να είστε σε επιφυλακή” για τον ύποπτο, λέγοντας στο CNN ότι ο ύποπτος τους είναι γνωστός και παραμένει ασύλληπτος.

Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που δείχνουν τον ύποπτο δράστη να φοράει κουκούλα.

“Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το πού βρίσκεται αυτό το άτομο, παρακαλείται να καλέσει το 911”, ανέφερε η αστυνομία. “Ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι οπλισμένος και επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον πλησιάσετε”.


Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα έγραψε νωρίτερα την Τετάρτη στο Twitter ότι ερευνά ένα περιστατικό με ενεργό δράστη μέσα σε κτίριο στη West Peachtree Street, μεταξύ της 12ης και 13ης οδού, λέγοντας ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Πολλά πυροσβεστικά οχήματα, ένα θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας και αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φούλτον εθεάθησαν στο σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ