Πτήση – εφιάλτης: Επιβάτης εξαγριώνεται με μωρό που κλαίει – «Πλήρωσε παραπάνω για να φωνάζει;»

Βίντεο – σοκ από πτήση δείχνει επιβάτη εκτός εαυτού από το… κλάμα ενός μωρού.

Τα πλάνα δείχνουν τον άνδρα σε πτήση της Southwest Airlines προς το Ορλάντο να φωνάζει φανερά εκνευρισμένος επειδή ένα μικρό παιδί δεν σταματά να κλαίει.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο την Τρίτη (18/4) δείχνει την ένταση που επικράτησε στο αεροπλάνο με προορισμό την Φλόριντα καθώς η πτήση είχε κολλήσει στο Παλμ Μπιτς λόγω κακοκαιρίας.

Εκνευρισμένος με το βρέφος, ο επιβάτης που δεν κατονομάζεται, άρχισε να φωνάζει, ενώ οι γονείς και οι αεροσυνοδοί της Southwest προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Πλήρωσα για ένα εισιτήριο για να έχω άνετη πτήση», ακουγόταν ο άνδρας να φωνάζει. «Αυτό το παιδί κλαίει εδώ και 40 λεπτά!». Όταν το πλήρωμα του ζητά να σταματήσει να φωνάζει, ο επιβάτης θυμώνει ακόμη περισσότερο.

«Δεν ουρλιάζω. Θέλεις να ουρλιάξω; Θα ουρλιάξω!», προειδοποιεί. «Είμαστε σε κονσερβοκούτι @@@@ με ένα μωρό και θέλετε να μου μιλήσετε για το ότι είμαι εντάξει;»

Καθώς ο άνδρας συνεχίζει, ο επιβάτης δίπλα του προσπαθεί να τον κάνει να ηρεμήσει, ενώ και άλλοι σπεύδουν να του υπενθυμίσουν ότι είναι ένας ενήλικας που φωνάζει για ένα βρέφος.

«Αυτή η μαμά πλήρωσε επιπλέον για να φωνάξει το μωρό της;» απάντησε ο άνδρας. «Δεν δίνω δεκάρα, χαμήλωσε τη φωνή του μωρού. Γ@@@@ αυτό!»

Στο βίντεο, ο επιβάτης που το βιντεοσκοπούσε γελούσε με την ειρωνεία καθώς ο άνδρας τελικά προκαλούσε μεγαλύτερη φασαρία από το μωρό.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον άνδρα που περιβάλλεται από αστυνομικούς να μεταφέρεται εκτός αεροσκάφους, καθώς υποστηρίζει ότι έφταιγαν οι γονείς που δεν κατάφεραν να κρατήσουν ήσυχο το βρέφος.

Η Southwest ανέφερε σε δήλωση: «Επαινούμε το πλήρωμά μας για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό κατά τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης και ζητούμε συγγνώμη από τους άλλους πελάτες που βρίσκονταν στο πλοίο που είχαν τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ