Προβλήματα πρόσβασης στο Twitter αναφέρουν χιλιάδες χρήστες

Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα καθώς προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Twitter το Σάββατο (1/7), γεγονός που σηματοδοτεί την τελευταία εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας από τότε που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, απέκτησε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, στα τέλη του περασμένου έτους.

Πολλοί χρήστες που προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση ή να δημοσιεύσουν περιεχόμενο στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή για κινητά του Twitter ήρθαν αντιμέτωποι με μηνύματα όπως «Υπέρβαση του ορίου τιμής» ή «Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets». Οι σχετικές αναφορές στον ιστότοπο Downdetector είναι χιλιάδες, σύμφωνα με το cnbc.com.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter αντιμετωπίζει τεχνικές δυσκολίες τους τελευταίους μήνες. Τον Φεβρουάριο, οι χρήστες δεν μπόρεσαν να δημοσιεύσουν στον ιστότοπο για περίπου 90 λεπτά αφού έλαβαν ένα μήνυμα που έγραφε: «Έχετε υπερβεί το ημερήσιο όριο για την αποστολή Tweet». Τον Μάρτιο, οι χρήστες δεν μπορούσαν προσωρινά να κάνουν κλικ σε συνδέσμους ή να φορτώσουν εικόνες.

Δείτε το μήνυμα που εμφανίζεται:

Άλλες διακοπές συνέπεσαν με αναφορές για κλείσιμο του κέντρου δεδομένων και πολλές απολύσεις στην Twitter, που ο Μασκ υποστήριξε ότι ήταν απαραίτητες για την οικονομική υγεία της εταιρείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ