Πρώην Παραολυμπιονίκης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε μασέζ

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ισόβιο μέλος της Βουλής των Λόρδων και πρώην Παραολυμπιονίκης, ο λόρδος Κρίστοφερ Χολμς από το Ρίτσμοντ.

Ο 48χρονος άνδρας φέρεται ζήτησε από μασέζ τον προηγούμενο Μάρτιο να τον τρίψει στα γεννητικά όργανα. Φέρεται να χούφτωσε τα οπίσθιά της και να τη ρώτησε αν κάνει “εξτραδάκια” δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα, στη διάρκεια 90λεπτου μασάζ σε σπα.

Ο πιο επιτυχημένος Βρετανός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, που έχει κερδίσει εννέα χρυσά, πέντε αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο στην καριέρα του, αρνείται τις κατηγορίες.

Η εισαγγελέας ανέφερε στο σώμα ενόρκων στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ότι ο Χολμς έκανε σκοπίμως σεξουαλική επίθεση στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο τυφλός πρώην αθλητής, τώρα ισόβιος ευπατρίδης, που έχει τιμηθεί με μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, φέρεται να άρπαξε το χέρι της γυναίκας και να της είπε “μακάρι να μπορούσα να δω πώς είσαι”.

Η γυναίκα φέρεται να θεώρησε ότι αυτός ήθελε να δει το πρόσωπό της και έτσι τον άφησε να την πιάσει, αν και αυτό την έφερε σε δύσκολη θέση και την έκανε να αισθανθεί αμήχανα. Όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί εκείνος θώπευσε τους γλουτούς της και μετά τη ρώτησε αν μπορούσε να πιάσει το στήθος της. Μετά φέρεται να τη ρώτησε αν έκανε “έξτρα” παροχές δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα και εκείνη απάντησε “όχι, είμαι επαγγελματίας”.

Τότε ο Χολμς φέρεται να αντιλήφθηκε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια και της έκανε νεύμα να σωπάσει απολογούμενος για την αστοχία του. Του έδωσε ένα μπουρνούζι και μετά η γυναίκα ανέφερε το περιστατικό στον διευθυντή της και στο πρακτορείο της, ενώ το εκμυστηρεύτηκε και στον σύντροφό της.

Πηγή: Daily Mail, Skynews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ