Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η συγκινητική εξομολόγηση για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πολύτιμες αναμνήσεις φέρνουν στην επιφάνεια τα τραγούδια της Τίνα Τέρνερ, όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε ένα podcast για την ψυχική υγεία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράστηκε την πολύτιμη οικογενειακή του ανάμνηση στο podcast που ηχογράφησε για λογαριασμό της Apple, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα τραγουδούσε “με όλη της τη δύναμη” τα τραγούδια της Τίνα Τέρνερ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο πηγαίνοντας τους γιους της στο σχολείο.

Στο ίδιο podcast περιέγραψε και τη φορά που η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας τον πήγε σε άσυλο αστέγων για να του διδάξει ένα σημαντικό μάθημα, ότι υπάρχει ζωή εκτός των Ανακτόρων.

Εκμυστηρεύεται ακόμη ότι το “Thunderstruck” των AC/DC είναι το τραγούδι “ενός δευτεριάτικου πρωινού που με βάζει σε τροχιά για την εβδομάδα”: “Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, το πρωί της Δευτέρας, όταν είσαι λίγο ζαλισμένος από το Σαββατοκύριακο και προσπαθείς να επανέλθεις στη ρουτίνα της εβδομάδας”.

Στη διάρκεια της ηχογράφησης την οποία έκανε ενώ περπατούσε στην έκταση της βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που είναι δεύτερος στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο, περιέγραψε “ως μια πραγματική οικογενειακή στιγμή”, όταν η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τραγουδούσε “με όλη της τη δύναμη” το τραγούδι “The Best” της θρυλικής ρόκερ Τίνα Τέρνερ, για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα, καθώς τους πήγαινε, εκείνον και τον αδελφό του Χάρι, στο σχολείο. Ο αστυνομικός που τους συνόδευε πολλές φορές συμμετείχε κι αυτός στο τραγούδι.

Μόλις έφθαναν έξω από το σχολείο, “ήταν η επιστροφή στην πραγματικότητα”, συνέχισε ο Ουίλιαμ: “Επειδή όταν χάνεσαι στα τραγούδια, θέλεις να τα ξαναπαίζεις, απλά για να συνεχιστεί αυτή η οικογενειακή στιγμή. Και όταν το ακούω τώρα, (αυτό το κομμάτι) με ξαναπηγαίνει σε αυτές τις διαδρομές με το αυτοκίνητο και μου θυμίζει πολλές αναμνήσεις για τη μητέρα μου”.

Τα παιδιά του φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει την αγάπη του για τη μουσική και ο Δούκας του Κέμπριτζ περιγράφει την τρέλα που έχει η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τα τραγούδια της Σακίρα, με ιδιαίτερα αδυναμία στο “Waka Waka”: “Ειδικά η Σάρλοτ τρέχει στην κουζίνα, φορώντας το φόρεμά της και τα πράγματα του μπαλέτου της. Τρελαίνεται με τον Λούις, που την ακολουθεί προσπαθώντας να κάνει το ίδιο. Και τα περισσότερα πρωινά, ξεσπά μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ της Σάρλοτ και του Τζορτζ για ποιο τραγούδι θα ακούσουν”.

Το podcast θα είναι διαθέσιμο από αύριο και τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις του πρίγκιπα.

Πηγή φωτό: PA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ