Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι: Η μυστική συνάντηση με τον μπάτλερ της Νταϊάνα και η προδοσία

Η μυστική συνάντηση που είχαν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τον μπάτλερ της αδικοχαμένης Νταϊάνα το 2017 ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις βρετανικές ταμπλόιντ.

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ»

Σύμφωνα με βασιλική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα «The Sun», τα δύο αδέλφια θέλησαν να συναντήσουν τον πρώην μπάτλερ στο Παλάτι του Κέσινγκτον το 2017 πριν από την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο 67χρονος πρώην μπάτλερ, Πολ Μπάρελ εργαζόταν για 10 χρόνια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι το 1997, όταν έχασε την ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι. Ο Μπάρελ ήταν ένας από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες της Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η οργισμένη απάντηση σε όσους λένε ότι η καταδίωξη από παπαράτσι ήταν διαφημιστικό κόλπο

Η πηγή ανέφερε ότι η συνάντηση ήταν ανεπίσημη και κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς οι δύο πρίγκιπες «ήθελαν να συνομιλήσουν με κάποιον που ήταν κοντά στην μητέρα τους». Η ίδια πηγή εξήγησε ότι ήθελαν ο Πολ Μπάρελ να τους εξηγήσει κάποιες από τις πλευρές της ζωής της μητέρας τους.

«Του ζήτησαν να κρατηθούν όλα υπό μυστικότητα και το σεβάστηκε αυτό. Ο Πολ χάρηκε να τους πει όλα όσα γνώριζε και να ρίξει φως σε κάποιες από τις αναμνήσεις τους», είπε η ίδια πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Σύννεφα» στον γάμο τους;

«Ξεκάθαρη προδοσία»

Στο παρελθόν τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν κατηγορήσει τον πρώην μπάτλερ για «ψυχρή και ξεκάθαρη προδοσία» μετά την δημοσίευση του βιβλίου του Πολ Μπάρελ για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2001 και ο πρίγκιπας Χάρι στο αυτοβιογραφικό «Ρεζέρβα» εξήγησε πως έμαθε τα νέα για το βιβλίο.

Όπως αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι ενημερώθηκε για το βιβλίο του Μπάρελ μέσω ενός πακέτου που έλαβε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με σημειώματα για ένα «ευαίσθητο θέμα». «Ο πρώην μπάτλερ της μαμάς έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που στην πραγματικότητα δεν είπε τίποτα. Ήταν απλώς η εγωκεντρική εκδοχή των γεγονότων ενός ανθρώπου που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Η μητέρα μου κάποτε αποκάλεσε αυτό τον μπάτλερ αγαπημένο φίλο και τον εμπιστευόταν σιωπηρά. Το ίδιο και εμείς. Και τώρα αυτό», έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι. Και συνέχισε: «’’Άρμεγε’’ την εξαφάνιση της για χρήματα. Έκανε το αίμα μου να βράζει».

«Θυμωμένος και θλιβερός πρίγκιπας ο Χάρι»

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστηρίζει ότι ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τον Πολ Μπάρελ γι’ αυτό που έκανε. Ωστόσο ο βασιλιάς, Κάρολος και ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ τον έπεισαν ότι θα πρέπει να εκδώσουν μία κοινή ανακοίνωση που θα καταδικάσει το βιβλίο και θα δείχνει το ενωμένο μέτωπο της βασιλικής οικογένειας.

Στο παρελθόν ο Πολ Μπάρελ έχει επικρίνει σφοδρά τον πρίγκιπα Χάρι. Σε συνέντευξη του στις αρχές του χρόνου ο πρώην μπάτλερ είχε πει: «Δεν αναγνωρίζω τον νεαρό που βλέπω σήμερα. Δεν είναι αυτό το αγόρι που ήξερα. Αυτό που βλέπω τώρα είναι ένας θυμωμένος, θλιβερός, προνομιούχος πρίγκιπας που κατηγορεί συνεχώς άλλους ανθρώπους και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του».  Μάλιστα είχε  υποστηρίξει ότι η μητέρα του θα ήταν «τρομοκρατημένη» και «θυμωμένη» με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα για το βρετανικό Παλάτι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ