Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι σχολίασαν οι εκπομπές την καταγγελία της για bullying σε ρεπόρτερ

Θέση για τα όσα καταγγέλθηκαν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και Πάλι”, πήραν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή (28/5) κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της πως η ρεπόρτερ της δέχθηκε bullying από τους συναδέλφους της, καθώς είχε πάει να καλύψει το backstage του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, θα παρουσίαζε το πώς τα τηλεοπτικά συνεργεία των άλλων εκπομπών, κάλυψαν τον γάμο. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Μουζουράκης, μέσα απ’ ένα βίντεο, είχε ζητήσει την διακριτικότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Open Weekend” το θέμα διαψεύστηκε, με την απεσταλμένη ρεπόρτερ της εκπομπής να δηλώνει πως η κοπέλα δεν δέχθηκε bullying και ότι τα υπόλοιπα συνεργεία δήλωσαν απλώς πως δεν θα ήθελαν να τους τραβήξουν πλάνα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Εδώ είναι δύο τα ενδεχόμενα. Έχει και την αστεία εκδοχή και την σοβαρή εκδοχή. Σου λέει, αφού πληρώσαμε για να κάνουμε την αποστολή, αλλά δεν θα δείξουμε τα πλάνα… Θα μπορούσε να κάνει οδοιπορικό στην Αίγινα. Ήταν μια κακή επιλογή, σκέψη και μόνο σαν πλάκα, δεν μπορώ να δω Mega τώρα και δεν ξέρω πώς τα παρουσίασαν, προτιμώ να δω Open, μόνο ως χιουμοριστικό κι αστείο μπορώ να το δεχτώ. Το άλλο είναι πολύ άστοχο κι από ό,τι μάθαμε είναι νέο κορίτσι η ρεπόρτερ. Δεν φταίει αυτή. Αν δεν θες να παίξεις ένα θέμα, μην το παίζεις καθόλου».

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας και εκείνη τα όσα φέρεται να συνέβησαν είπε: «Εγώ κάτι άλλο βλέπω μέσα απ’ όλο αυτό. Εγώ βλέπω μία προσπάθεια μεταξύ των εκπομπών, δεν θέλω να πω των παρουσιαστών ή των δημοσιογράφων γιατί δεν θέλω να το προσωποποιήσω, παρακολουθώντας το πώς παρουσιάστηκε ο γάμος του Μουζουράκη, μετά το βίντεο, από καθημερινές και όχι μόνο εκπομπές. Και νιώθω ότι υπάρχει μία τάση αν όχι πρόθεση, να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που τελικά ήταν παρούσες εκεί, με συνεργεία για να καλύψουν τον γάμο, ως ηθικές ή λιγότερο ηθικές».

«Η ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου ήταν σατανική, έτσι ώστε να έχουν μία επίφαση να στείλουν ένα συνεργείο, σ’ έναν γάμο που δεν ήθελαν να στείλουν όμως, γιατί είχε βγάλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος ένα βίντεο που έλεγε “σας παρακαλώ πολύ όχι”. Είναι μία πολύ έξυπνη και σατανική επίφαση, για να μπορέσεις να στείλεις ένα συνεργείο εκεί πέρα. Εγώ βλέπω ότι επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία, σου λέει ότι “να βουτήξουμε και εμείς ψωμάκι στο ζουμάκι“. Αλλά με την άλλη επίφαση γιατί υπάρχει και το ενοχικό κομμάτι, ότι ο άλλος σ’ έχει παρακαλέσει να μην στείλεις την κάμερα. Ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Δηλαδή, εγώ άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι λιγάκι μέσα της το συζήτησε και με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλει συνεργείο, όλοι το σκεφτήκαμε» πρόσθεσε μετά.

Ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε αναφερόμενος στο θέμα: «Η ιδέα που είχε το “Χαμογέλα και πάλι” ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι. Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι “θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;”. Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε».

Στο “Breakfast at Star” επίσης έπαιξαν τα όσα είπε η Νάνσυ Αντωνίου σχολιάζοντας το θέμα, μέσα απ’ τον ραδιοφωνικό σταθμό “Sfera”. Συγκεκριμένα η Νάνσυ Αντωνίου ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο να κάνεις bullying ή να μιλήσεις άσχημα σε κανέναν συνάδελφο. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά. Από την άλλη, όμως, δεν θεωρώ και πολύ ωραίο να σηκώσεις την κάμερα και να γράψεις τους συναδέλφους σου, οι οποίοι ούτε ξέρεις αν γουστάρουν να πάνε εκεί πέρα που πάνε. Ούτε ξέρεις αν θέλουν να φανεί το πρόσωπό τους, ο οπερατέρ, ο ηχολήπτης, ο ρεπόρτερ, το ντύσιμό τους, η κούρασή τους. Είναι σαν να μου λες ότι πας να κάνεις πλάκα με τη δουλειά του άλλου».

Με τα λεγόμενα της, συμφώνησε η Ελένη Χατζίδου: «Έχει δίκιο η Νάνσυ Αντωνίου. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι πρόσωπα που θέλουν να βγαίνουν μπροστά. Κάνουν άλλο πράγμα, άλλη δουλειά».

 

 

Τα όσα έγιναν μεταξύ των τηλεοπτικών συνεργείων στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη, σχολιάστηκαν και από την εκπομπή “Πρωινό μας”, με τον Νίκο Γεωργιάδη να τονίζει πως: «Υπήρχαν πλάνα που θα μπορούσαν να εκθέσουν πολύ κόσμο. Γιατί όντως το κορίτσι αυτό δέχθηκε επίθεση, δεν εννοώ βία προς Θεού. Η Σίσσυ πολύ καλά έκανε και βγήκε να υπερασπιστεί την δημοσιογράφο, γιατί και η Φαίη έχει υπερασπιστεί δημοσιογράφο, άμα νιώθει ότι θίγεται. Και επειδή η Σίσσυ νιώθει ότι αυτό το κορίτσι ζορίστηκε πάρα πολύ, ήθελε να την υπερασπιστεί». Παράλληλα αποκάλυψε πως το θέμα δημιουργήθηκε μεταξύ του “Happy Day” και του “Χαμογέλα και Πάλι” και πως μάλιστα οι δύο αρχισυντάκτριες των εκπομπών διαπληκτίστηκαν τηλεφωνικώς. Η Φαίη Σκορδά σημείωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι δύο συγκεκριμένες γυναίκες να μην άκουσε η μία την άλλη και να μην τα βρήκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ