Έσπασε τη σιωπή του ο Ουίλιαμ: Το γλυκό σχόλιο για την Κέιτ – Πως ερμηνεύουν την κίνηση του τα βρετανικά ΜΜΕ

O πρίγκιπας Ουίλιαμ τίμησε σήμερα το έργο που κάνει η σύζυγός του πριγκίπισσα Κέιτ με τα μικρά παιδιά, καθώς συμμετείχε σε ένα συνέδριο για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης και δήλωσε πως η Κέιτ θα έπρεπε να είναι κανονικά στην θέση του, σχόλιο που ο βρετανικός τύπος ερμηνεύει ως, ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε η σύζυγός του να είναι δίπλα του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δέχτηκε να βγάλει selfies με ανθρώπους που του εύχονταν καλή ανάρρωση για την Κέιτ ενώ  χαιρέτισε έναν πρώην άστεγο που, όπως είπε, άλλαξε η ζωή του, με το πρόγραμμα.

Ο Ουίλιαμ, 41 ετών, συμμετείχε σε μια συνάντηση του τοπικού συνασπισμού Homewards Sheffield στη Millennium Gallery στην πόλη του South Yorkshire για να συζητήσει τρόπους για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης.

Όταν το θέμα της παιδικής ηλικίας τέθηκε από τη διευθύνουσα σύμβουλο του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, Kate Joseph, ο Ουίλιαμ έκανε αμέσως παρατήρηση για την επιτυχία των προγραμμάτων της Κέιτ. Κρατώντας τις παλάμες του απλωμένες και χαμογελώντας, είπε: “Αυτός είναι ο τομέας της γυναίκας μου, αυτή θα πρέπει να κάθεται εδώ”.

Ο πρίγκιπας έφτασε στο κέντρο του Σέφιλντ με αυτοκίνητο και περπάτησε μέσα στον Χειμερινό Κήπο. Καθισμένος στον συνεδριακό χώρο της Millennium Gallery, ο Ουίλιαμ άκουσε από τον εργαζόμενο στο πρόγραμμα Chris Lynam, 41 ετών, πώς άλλαξε η ζωή του, όταν κατέληξε άστεγος και στη συνέχεια στη φυλακή πριν από επτά χρόνια.  Ο Oυίλιαμ είπε: “Θέλω να πω πόσο γενναίος είσαι που είσαι εδώ και λες την ιστορία σου, είναι καταπληκτικό το πού βρίσκεσαι”.

Η δέσμευση του Ουίλιαμ να δώσει τέλος στους άστεγους στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του πάθη και κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί ότι θα μάχεται εφ’ όρου ζωής. Σήμερα αποκάλυψε μια σύνδεση με τον γίγαντα DIY Homebase, ο οποίος έχει υποσχεθεί μια σημαντική επένδυση ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών για την υποστήριξη των Homewards στην επίπλωση και διακόσμηση νέων σπιτιών σε έργα.

Σε μια δεύτερη σημαντική πρωτοβουλία, ο Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι οι τοπικοί ιδιοκτήτες του Σέφιλντ δεσμεύτηκαν να παράσχουν 31 σπίτια ως αρχή για οικογένειες που κινδυνεύουν να μείνουν άστεγες ή βιώνουν τον κίνδυνο να μείνουν άστεγες στην πόλη.

Ένας από τους παριστάμενους, ο Peter Brownley, 61 ετών, του είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας και ότι είχε στείλει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας μια κάρτα για περαστικά. ‘Είστε πραγματικά πολύ ευγενικός’, είπε ο πρίγκιπας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ