Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρισμοί – «βόμβα» στο νέο βιβλίο – «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ μου είπαν να φορέσω ναζιστική στολή»

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του καθώς νέες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του βιβλίο βγαίνουν στο φως.

Η βασιλική οικογένεια είναι «εντελώς εξαντλημένη» από την παραπληροφόρηση του Χάρι

Με εντυπωσιακό τρόπο ρίχνει μέρος της ευθύνης για το σκάνδαλο με τη ναζιστική στολή του στον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και την κουνιάδα του, Κέιτ Μίντλετον, στα νέα του απομνημονεύματα, λένε πηγές στο Page Six.

Ο Δούκας του Sussex φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας «ούρλιαξαν από τα γέλια» όταν τον είδαν ντυμένο για το πάρτι του 2005.

Καταπέλτης ο πρίγκιπας Χάρι: Θέλω μια οικογένεια, όχι έναν θεσμό

Ο Χάρι ήταν 20 ετών όταν η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε μια πρωτοσέλιδη φωτογραφία, στην οποία ήταν ντυμένος σαν στρατιώτης των Ναζί με ένα κόκκινο περιβραχιόνιο ζωγραφισμένο με μια μεγάλη σβάστικα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα πάρτι μασκαρεμένων με θέμα “Native and Colonial”, όπου ο Ουίλιαμ ήταν επίσης καλεσμένος και ντυμένος λιοντάρι.

Νέα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου – «βόμβα»
πρίγκιπας Χάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν 20 ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο

Σε ένα τμήμα του βιβλίου, που απέκτησε η Page Six, ο Χάρι γράφει σχετικά με την επιλογή του ρούχου, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ανάμεσα σε δύο κοστούμια: μια στολή πιλότου ή μια ναζιστική στολή.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, ρώτησα τι πιστεύουν. Ναζιστική στολή, είπαν», γράφει ο Χάρι, προσθέτοντας ότι όταν πήγε σπίτι, την δοκίμασε για να την δουν. «Ούρλιαξαν και οι δύο. “Χειρότερο από το κοστούμι του Willy! Πολύ πιο γελοίο!” Αυτό, πάλι, ήταν το ζητούμενο».

Ο Χάρι, τώρα 38 ετών, αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά με λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με τον μεγαλύτερο αδελφό του, μετά την “καταιγίδα” που ακολούθησε. Άλλες πηγές επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει επίσης ένα «καλό κομμάτι» τόσο για την Κέιτ όσο και για την θετή του μητέρα, την Camilla Parker-Bowles.

Αν και ο Δούκας του Σάσεξ αποκάλεσε το ναζιστικό περιστατικό «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μου», μια πηγή που έχει διαβάσει το βιβλίο «Spare» του Χάρι δήλωσε: «Είναι περίεργο, γιατί θα νόμιζε κάποιος ότι ο Χάρι θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη, ώστε να προχωρήσει μπροστά και όχι να προσπαθήσει να παρασύρει τον αδελφό του σε αυτό. Όμως ξεκαθαρίζει ότι αισθάνεται έντονα τον ρόλο του Ουίλιαμ στο σκάνδαλο».

Ο βασιλικός ιστορικός Ρόμπερτ Λέισι είχε γράψει προηγουμένως ότι το πρώτο σημάδι ταραχής μεταξύ των αδελφών ήρθε όταν ο Χάρι αναγκάστηκε να υποστεί το μεγαλύτερο βάρος της δημόσιας οργής για τη ναζιστική φορεσιά του – παρόλο που ο Ουίλιαμ βοήθησε στην επιλογή της στολής.

«Ο Χάρι διάλεξε το κοστούμι του μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του – τον μελλοντικό βασιλιά Ουίλιαμ Ε’, τότε 22 ετών, που είχε γελάσει μέχρι το Χάιγκροουβ (εξοχική κατοικία του Καρόλου) με τον μικρότερο αδελφό του για τον οποίο υποτίθεται ότι ήταν καθοδηγητής», έγραψε ο Lacey στο βιβλίο του 2020 «Battle of Brothers».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ