Η βασιλική οικογένεια είναι «εντελώς εξαντλημένη» από την παραπληροφόρηση του Χάρι

Η βασιλική οικογένεια είναι «εντελώς εξαντλημένη» με τη «ροή παραπληροφόρησης» από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, ισχυρίστηκαν πηγές χθες το βράδυ.

Τα σχόλια έρχονται στον απόηχο των νέων εμφανίσεων του πρίγκιπα Χάρι για να προωθήσει τη νέα του αυτοβιογραφία, Spare, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά του «δεν έχει δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθεί».

«Θα ήθελα να έχω πίσω τον πατέρα μου και τον αδελφό μου» λέει ο Χάρι στα τρέιλερ για τις δύο συνεντεύξεις του με τον Tom Bradby του ITV και τον Anderson Cooper του CBS που κυκλοφόρησαν χθες.

Πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια είπε στη Mirror: «Είναι όλα πολύ επαναλαμβανόμενα. Οι συνεχείς επιθέσεις του Χάρι είναι μάλλον εξουθενωτικές και ξέρει πολύ καλά ότι είναι πολύ απίθανο να εμπλακούν σε μια λεκτική αντιπαράθεση».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο ισχυρισμός του δούκα του Σάσεξ ότι η οικογένειά του αρνήθηκε να συμφιλιωθεί μαζί του ήταν «ανοησία». Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα τρέιλερ των συνεντεύξεων, οι οποίες διεξήχθησαν σε ένα μισθωμένο ράντσο στο Μοντεσίτο με τον Τομ Μπράντμπι, ο οποίος είχε προηγουμένως λάβει αποκλειστικές συνεντεύξεις από το ζευγάρι.

Στο τρέιλερ, ο Χάρι λέει «δεν χρειάστηκε ποτέ να είναι έτσι» και αναφέρεται στη «διαρροή θεμάτων» πριν προσθέσει «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα». Λέει επίσης, σε μια προφανή αναφορά στο Παλάτι, «ότι αισθάνονται ότι είναι καλύτερο να μας περιγράψουν με κάποιο τρόπο ως κακούς, δεν έχουν καμία διάθεση να συμφιλιωθούμε» – κάτι που δεν είναι πιθανό να βοηθήσει τη φθαρμένη σχέση μεταξύ των Sussexes και της υπόλοιπης οικογένειας. Όπως λένε οι πηγές, αυτή η σχέση ήδη «κρέμεται από μια κλωστή».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams λέει ότι οι ισχυρισμοί από τους Sussexes στον Τύπο δεν βοηθούν στο να πέσουν γέφυρες συμφιλίωσης.

«Η συνέντευξη που έδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν στην Όπρα έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στη βασιλική οικογένεια, ειδικά όσα είπαν για ρατσισμό και τα θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία της Μέγκαν», επεσήμανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ