Νότης Μαυρουδής: Μοιραίο το χτύπημά του στο κεφάλι – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις «έδειξε» η ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας στη Λάρισα για τον Νότη Μαυρουδή.

Νότης Μαυρουδής: Έως 2 ετών μεγάλωσα στη φυλακή – Όλα όσα είχε πει στην τελευταία συνέντευξή του

Ο σπουδαίος συνθέτης γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Ρουμπίνη Λεονταρή. Η ίδια σημείωσε ότι η πτώση έγινε από ύψος.

Ο Νότης Μαυρουδής θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος.

Νότης Μαυρουδής: Προφητικό το τελευταίο μήνυμα του σπουδαίου συνθέτη

Η σύζυγός του μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή μέσα στα αίματα. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γιου του, Χάρη, στα κοινωνικά δίκτυα, η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (7 Ιανουαρίου) και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ