Πούτιν: «Φρούριο» το ειδυλλιακό δάσος όπου κρύβει την Καμπάεβα και τα παιδιά τους – Απειλεί με «γκουλάγκ» όσους πλησιάσουν

Σ’ ένα παλάτι, στη μέση μιας τεράστιας δασικής έκτασης, κρύβει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν την ερωμένη του, γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα και τα παιδιά τους, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πούτιν: Η κυπριακή offshore, η βότκα «Πούτινκα» και το διαμέρισμα για την Καμπάεβα


Το δάσος είναι στην ουσία μια απαγορευμένη περιοχή, στην λίμνη Βαλντάι. Αν οι ντόπιοι κάνουν το λάθος και περάσουν σε αυτή την περιοχή, κινδυνεύουν να βρεθούν σε γκουλάγκ. Σε αυτή την περιοχή, στην άκρη της λίμνης Βαλντάι, υπάρχει ένα τεράστιο κτήμα. Εχει μια ανακτορικού τύπου κατοικία, γήπεδο γκολφ και ένα συγκρ;oτημα σπα.

Eίναι ένα τεράστιο κτήμα που διαθέτει μια ανακτορική κύρια κατοικία, ξενώνες, ένα γήπεδο γκολφ και ένα τεράστιο συγκρότημα σπα. Το σπίτι της Kabaeva βρίσκεται σε οικόπεδο που ανήκει στον φίλο του Πούτιν, επιχειρηματία Yuri Kovalchuk, 800 μέτρα από το σπίτι που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για τον ίδιο τον Πούτιν και δίπλα στην επίσημη κατοικία του Ρώσου προέδρου, το Dinner.

Αλίνα Καμπάεβα: Πωλείται η βίλα της ερωμένης του Πούτιν – Ο «παράδεισος» των 75 εκατ. στην Ελβετία

Η Καμπάεβα, 39 ετών πια, πρώην πρωταθλήτρια γυμναστικής, λέγεται ότι ζει σε αυτό το υπερπολυτελές καταφύγιο, το οποίο κρύβουν εντελώς από τα μάτια των περίεργων τα πανύψηλα δέντρα. Μαζί της και τα παιδιά. Γύρω από τα σπίτια, έχει επιβληθεί μια ζώνη απαγόρευσης κυκλοφορίας, τόσο μεγάλη όσο η Μάλτα ή το Isle of Wight.

 

Το σχέδιο Πούτιν

Οι πληροφορίες της εφημερίδας φέρουν τον Πούτιν να έχει εξαγριωθεί με την αποκάλυψη της μυστικής τοποθεσίας, κι έτσι αποφάσισε να κηρύξει απαγορευμένη ζώνη ένα τμήμα του Εθνικού Πάρκου Valdai. Αλλά η έπαυλη είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα κρύβεται. Η αξία της εκτιμάται σε 100 εκατομμύρια στερλίνες.

the pool inside

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Meduza, μέρος της περιοχής γύρω από το κτήμα έχει πλέον μετατραπεί σε «ειδικά προστατευόμενη φυσική περιοχή» – απαγορεύοντας έτσι στο κοινό να πατήσει το πόδι του στη ζώνη για κυνήγι ή ψάρεμα. Τώρα το μισό Valdai είναι εντελώς κλειστό για τα σκάφη και τους παραθεριστές: Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, λόγω κακών περιβαλλοντικών συνθηκών.

Η λίμνη Βαλντάι χωρίζεται στα δύο από μια σειρά νησιών που έχει περίπου στη μέση. Το τμήμα που βρίσκεται πιο κοντά στο παράκτιο παλάτι του Πούτιν έχει αποκλειστεί για τους επισκέπτες. Άρα υπάρχει μια νεκρή ζώνη γύρω από το παλάτι της Καμπάεβα και των παιδιών της. Την φρουρούν στελέχη μια ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας. Όσοι την διαπεράσουν αυτή την ζώνη κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 2 χρόνια «διορθωτικής εργασίας» και σε πρόστιμα έως περίπου 6000 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο διαχωρισμού και αποκλεισμού, οι επισκέπτες δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε τμήμα της λίμνης κοντά στο μοναστήρι Iversky – που βρίσκεται σε ένα νησί δημοφιλές στους τουρίστες και τους προσκυνητές. «Τώρα το μισό Valdai είναι εντελώς κλειστό για τα σκάφη και τους παραθεριστές, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή — λόγω της κακής οικολογικής κατάστασης», ανέφερε το ρεπορτάζ της Meduza.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ