Πολωνία: Βρέθηκαν τα λείψανα 3 νεογέννητων σε υπόγειο σπιτιού – Προέρχονταν από αιμομικτική σχέση του πατέρα με τις κόρες του

Τα λείψανα τριών νεογέννητων ανακαλύφθηκαν σε υπόγειο σπιτιού στην Πολωνία όπου ο πατέρας, 54 ετών, «ήταν σε συναινετική σχέση με την 20χρονη κόρη του και βίασε μία άλλη κόρη του».

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με μηχανές στην Πολωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Piotr Gierasik και η κόρη του Paulina Gierasik, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη για φόνο και αιμομιξία, αφού τα λείψανα των μωρών βρέθηκαν θαμμένα στο υπόγειο του σπιτιού τους στο χωριό Czerniki, στη βόρεια Πολωνία.

Τα δύο πρώτα μωρά βρέθηκαν την Παρασκευή, αλλά περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ένα τρίτο σώμα σε «προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης» το Σάββατο.

Πολωνία: Ο υπουργός Υγείας αποπέμφθηκε γιατί παραβίασε το ιατρικό απόρρητο

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δύο από τα παιδιά προέρχονταν από τη σχέση του 54χρονου με την 20χρονη. Το τρίτο μωρό πιθανότατα ανήκει σε άλλη κόρη, την οποία ο πατέρας υποχρέωσε να κάνει σεξ μαζί του.

Ο Mariusz Duszyński από την Επαρχιακή Εισαγγελία στο Γκντανσκ δήλωσε: «Η γυναίκα κατηγορείται για δύο φόνους και για αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της. Ο άνδρας κατηγορείται για τρεις φόνους, για αιμομιξία με την 20χρονη κόρη του και για αιμομικτικές σχέσεις με μια άλλη κόρη».

Πολωνία: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σοβαρά επεισόδια χούλιγκαν

Οι ζοφερές ανακαλύψεις έγιναν μετά από ενημέρωση της αστυνομίας από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις οποίες ειδοποίησε ένας από τους συναδέλφους της Paulina αφού είδε ένα γραπτό μήνυμα κειμένου που είχε στείλει στον πατέρα της.

Ο 54χρονος μετακόμισε στο χωριό πριν από περίπου 15 χρόνια και είχε αναλάβει να μεγαλώσει τα παιδιά του μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Σύμφωνα με τους κατοίκους ο άνδρας είχε 10 ή 12 παιδιά και τα μεγαλύτερα έχουν ενηλικιωθεί και έχουν φύγει από το σπίτι.

Oι συνάδελφοι σε ένα ζαχαροπλαστείο όπου δούλευε η Paulina στο γειτονικό χωριό Stara Kiszewa υποψιάστηκαν ότι ήταν έγκυος αφού άρχισε να φοράει μεγάλα, φαρδιά ρούχα. Στη συνέχεια πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά, αλλά επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα. «Όταν ρωτήσαμε για το παιδί, προσποιήθηκε την έκπληξή της και το αρνήθηκε» λέει ένας συνάδελφός της.

Ένας άλλος ντόπιος είπε στην εφημερίδα Fakt: «Ζούσαν σαν ζευγάρι. Τον αποκαλούσε με το μικρό του όνομα. Περπατούσαν χέρι-χέρι». Οι εισαγγελείς περιμένουν πλέον τη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί πώς πέθαναν τα μωρά. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο ακίνητο για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν άλλα πτώματα κρυμμένα στο σπίτι.

Πολωνία σπίτι Czerniki
Το σπίτι όπου διέμεναν ο 54χρονος και η κόρη του.

 

Η 20χρονη που κατηγορείται για αιμομιξία και τους θανάτους των μωρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ