Πόλεμος στο Ισραήλ – Η ανταπόκριση της Κλαρίσα Γουόρντ του CNN για τον ΑΝΤ1

«Μόλις ακούσαμε τα τελευταία λεπτά το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome να ενεργοποιείται. Επίσης, ακούσαμε απ’ αυτή την πλευρά παρατεταμένους πυροβολισμούς», αναφέρει η επικεφαλής των απεσταλμένων δημοσιογράφων του CNN, Κλαρίσα Γουόρντ, στην αρχή της ανταπόκρισής της για τον ΑΝΤ1.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήθελαν να τους σκοτώσουν όλους – Ακούγαμε τα ουρλιαχτά» λέει 23χρονη για το αιματοβαμμένο φεστιβάλ

Η Κλαρίσα Γουόρντ βρίσκεται κοντά στα συνοριακά περάσματα, απ’ όπου οι μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν σε ισραηλινό έδαφος. Εκεί, βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι αυτή την ώρα, η μεγάλη επιχείρηση εκκαθάρισης των Ισραηλινών αρχών.

Όπως μεταδίδει η Κλαρίσα Γουόρντ «οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αποκλείσει εντελώς τον δρόμο πίσω μου, λέγοντας ότι ακόμα δεν είναι ασφαλής η διέλευση, ότι ακόμα επιχειρούν ώστε να τον καθαρίσουν. Αυτό είναι ενδιαφέρον επειδή ο ισραηλινός στρατός υποστήριζε νωρίτερα ότι είχε ελέγξει όλη την περιοχή σε αυτό το σύνορο. Οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε 100% τι συμβαίνει».

Επίθεση Ερντογάν κατά ΗΠΑ: «Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο τους στο Ισραήλ; – Θα ξεκινήσουν σφαγές»

«Έχουμε δει μεγάλο αριθμό μαχητικών να περνάνε. Είδαμε τανκς, είδαμε μεγάλο αριθμό ισραηλινών δυνάμεων», τονίζει. Στη συνέχεια η κάμερα δείχνει το άψυχο σώμα ενός μαχητή της Χαμάς, κοντά σε ένα από τα δεκάδες σημεία απ’ όπου πέρασαν οι πολεμιστές της οργάνωσης, προκαλώντας χάος και καταστροφή.

«Έχουν περάσει μερικές ημέρες, η κατάσταση είναι ακόμη έκρυθμη φυσικά. Ακόμα ακούμε τα πυρά, ακόμα ακούμε την αντιπυραυλική ασπίδα και σε αντίθεση με προηγούμενες δηλώσεις, η περιοχή δεν έχει ελεγχθεί», καταλήγει στην ανταπόκρισή της.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επέστρεψαν – «Τα παιδιά μας νόμιζαν ότι οι σειρήνες είναι ασθενοφόρα»

Δείτε το βίντεο με την ανταπόκριση της Κλαρίσα Γουόρντ του CNN για τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ