Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήθελαν να τους σκοτώσουν όλους – Ακούγαμε τα ουρλιαχτά» λέει 23χρονη για το αιματοβαμμένο φεστιβάλ

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο αιματοβαμμένο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ, έπειτα από την επίθεση της Χαμάς, μίλησε η Αμίτ Γκανίς, η οποία περιέγραψε τις φρικαλεότητες που σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου.

«Το Σάββατο το πρωί στις 06:00 ήμουν στο πάρτι εγώ και ο καλύτερός μου φίλος. Ακούσαμε πυροβολισμούς, είδαμε τις ρουκέτες στον ουρανό και μετά από 15 λεπτά είδαμε να πυροβολούν συνεχώς προς το μέρος μας» είπε στο MEGA.

«Ήθελαν να σκοτώσουν όποιον έβλεπαν στο πάρτι. Κάθε γυναίκα, κάθε παιδί που έβλεπαν», συμπλήρωσε.

Η Αμίτ και ο φίλος της άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν. Η ίδια δήλωσε πως βλέποντας πλέον τα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης νιώθει πως είναι τυχερή που έτρεξε για να σωθεί στο δάσος, όπου και έμειναν εκεί για 9 ώρες, μέχρι να τους βρει η αστυνομία.

«Προσευχηθήκαμε και σωθήκαμε. Ακούγαμε όμως τα ουρλιαχτά των φίλων μου και ανθρώπων που δεν είναι ζωντανοί και κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτούς. Κανείς δεν ξέρει που είναι οι σοροί τους. Ήταν απαίσιο, ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε».

Η Αμίτ έχασε τουλάχιστον τρεις φίλους της στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ, ενώ ευχή της είναι «όλοι οι φίλοι μου, που δεν ξέρουμε που βρίσκονται, να γυρίσουν ασφαλείς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ