Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι χάκαραν κανάλι και μετέδωσαν fake μήνυμα Ζελένσκι – “Παραδώστε τα όπλα”

Ταυτόχρονα με τον πραγματικό πόλεμο στην Ουκρανία, που περιλαμβάνει βομβαρδισμούς, πυροβολισμούς και, δυστυχώς, πολλούς νεκρούς, κι ένας άλλος “πόλεμος” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους Ρώσους να προσπαθούν να υπερισχύσουν και στο “μέτωπο” των τηλεπικοινωνιών, μεταδίδοντας ένα ψευδές μήνυμα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της Ουκρανίας, Ρώσοι χάκαραν τη ροή ειδήσεων στο Ukraine 24 και μετέδωσαν ένα fake μήνυμα του προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, περί υποτιθέμενης “συνθηκολόγησης” και “παράδοσης των όπλων”.

“Προσοχή! Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι! Αγαπητοί Ουκρανοί! Αγαπητοί αμυνόμενοι! Το να είμαι πρόεδρος δεν ήταν τόσο εύκολο. Πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις”, έγραφε το μήνυμα και συνέχιζε, καλώντας τους Ουκρανούς να παραδοθούν.

Άμεση η απάντηση Ζελένσκι

Η απάντηση του Ουκρανού προέδρου ήταν άμεση. Με δήλωσή του που τραβήχτηκε στο Κίεβο και αναρτήθηκε στα social media, κάνει λόγο για “παιδική πρόκληση”.

“Όσο για την τελευταία παιδική πρόκληση, φέρεται να προσφέρω να καταθέσω τα όπλα… Είμαστε στο σπίτι μας, προστατεύουμε τη γη μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας. Δεν πρόκειται λοιπόν να καταθέσουμε κανένα όπλο μέχρι τη νίκη μας”, λέει ο Ουκρανός πρόεδρος, διαψεύδοντας άμεσα τις “πληροφορίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ