Ποια έχει κλέψει την καρδιά του «Τσάρου»;

Ποια έχει κλέψει την καρδιά του «Τσάρου»;

Τρεις πανέμορφες νεαρές γυναίκες φαίνεται ότι «διεκδικούν» την καρδιά του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του. Ο Ρώσος πρόεδρος μετά από 30 χρόνια γάμου ανακοίνωσε στις κάμερες μαζί με την Λουντμίλα Πούτινα ότι πλέον θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Αμέσως «φούντωσαν» οι φήμες για το ποια γυναίκα θα διαδεχθεί την Λουντμίλα στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας και θα περάσει το κατώφλι του Κρεμλίνου ως σύζυγος του Πούτιν.

Η έντονη φημολογία για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του Ρώσου προέδρου οργίαζε τα τελευταία χρόνια. Μία από τις πλέον πολύκροτες σχέσεις που «χρεώνουν» στον Πούτιν είναι με την όμορφη 29χρονη Αλίνα Καμπάγεβα πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής. Τα σενάρια για την σχέση τους ξεκίνησα το 2008 και μάλιστα υπήρξαν υποψίες ότι έχουν μαζί έναν γιο τριών ετών και μία κόρη που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τις πρώτες σχέσεις του Ρώσου προέδρου φέρεται να ήταν η πανέμορφη πρώην αστυνομικός και μοντέλο, Οξάνα Φιοντόροβα, που στέφθηκε και Μις Ρωσία. Μάλιστα έγινε η πρώτη Ρωσίδα που κέρδισε τον τίτλο Μις Υφήλιος και λέγεται ότι ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος έβαλε το «χεράκι» του για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα της νεαρής καλλονής.

Μία ακόμη γυναίκα φέρεται να έχει βρεθεί παράνομα στο πλευρό του 61χρονου Βλαντιμίρ Πούτιν όσο εκείνος ήταν παντρεμένος. Πρόκειται για την πανέμορφη Άννα Στάπμαν πρώην κατάσκοπο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που συνελήφθη στις ΗΠΑ. Σήμερα η κοκκινομάλλα και εντυπωσιακή Τσάπμαν κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και την τηλεόραση.

Όλοι πλέον στη Ρωσία αναρωτιούνται εάν ο «Τσάρος» της Ρωσίας έχει σκοπό να αποκαταστήσει κάποια από τις τρεις ή θα επιλέξει να μείνει εργένης.

 

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ