Πάμπλουτος… και μετά θάνατον ο Μάικλ Τζάκσον

Για τέταρτη χρονιά ο Mάικλ Τζάκσον βρέθηκε φέτος στην κορυφή του ετήσιου καταλόγου με τους εκλιπόντες διάσημους με τα μεγαλύτερα κέρδη.

Ο βασιλιάς της ποπ άφησε πίσω του μουσικά είδωλα όπως ο Πρινς και ο Ντέιβιντ Μπόουι που έφυγαν απο τη ζωή φέτος.

Ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε το 2009 συγκέντρωσε σε κέρδη το ποσό των 825 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του περιοδικού Forbes.

Οι πωλήσεις των δίσκων του Πρινς κατέγραψαν μεγάλη άνοδο μετά τον θάνατό του μουσικού τον Απρίλιο. Το Forbes τον κατατάσσει στην πέμπτη θέση με τα κέρδη του να υπολογίζονται σε 25 εκατομμύρια δολάρια, ακριβώς κάτω από τον Έλβις Πρίσλεϊ με 27 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο οποίος έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο, μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, προηγείται τόσο του Έλβις όσο και του Μάικλ Τζάκσον στις πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών για το 2016, ωστόσο τα συνολικά κέρδη του Βρετανού τραγουδιστή ήταν μικρότερα αφού φτάνουν τα 10,5 εκατομμύρια δολάρια.

Στον κατάλογο των εκλιπόντων βρίσκεται και ο θρύλος του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 87 ετών και βρίσκεται στην τρίτη θέση με κέρδη της τάξης των 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Η «γιαγιά Ρονάλντο» που μαγεύει με την μπάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του ομογενούς τενίστα στις αποδοκιμασίες του κοινού: “Δεν σας ζήτησα εγώ να έρχεστε να με βλέπετε”

Παρέμβαση του Λευκού Οίκου για τους κλόουν τρομοκράτες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ