Ολλανδία: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε πέφτοντας σε κανάλι του Άμστερνταμ

Η αστυνομία της Ολλανδίας ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο Ιταλού ποδοσφαιριστή στο Άμστερνταμ έπειτα από πτώση του σε κανάλι.

Ο 24χρονος Γκαμπριέλε Γκαλάνι, ο οποίος ήταν αρχηγός της ASD Piccardo Traversetolo, πέθανε στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, λίγο ώρα αφότου τον περισυνέλεξαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από κανάλι της ολλανδικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γκαλάνι έπεσε στο κανάλι ενώ περπατούσε με φίλους του στην περιοχή Kloveniersburgwal του Άμστερνταμ. Η εξαφάνισή του φέρεται να μην έγινε αμέσως αντιληπτή, καθώς ο Γκαλάνι είχε μείνει λίγο πιο πίσω από τους φίλους του όταν περπατούσαν.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν τον εντόπισαν δύτες στο νερό, με αστυνομία, ασθενοφόρα και ένα μέσο αεροδιακομιδής να έχουν κληθεί να τον περιθάλψουν. Ο Γκαλάνι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Γκαμπριέλε Γκαλάνι
Ο Γκαμπριέλε Γκαλάνι

Σύμφωνα με την Dailymail, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα μετά τοn θάνατο του 24χρονου, με τους αστυνομικούς να έχουν δει, σύμφωνα με πληροφορίες, υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι ερευνητές έχουν επίσης απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει το περιστατικό. «Ο ντετέκτιβ αναζητά μάρτυρες που γνωρίζουν περισσότερα για το πώς το θύμα κατέληξε στο νερό», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η ASD Piccardo Traversetolo, ομάδα 5ης κατηγορίας στην Ιταλία, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Gallani στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένας σιωπηλός ηγέτης στο γήπεδο, παράδειγμα για τους συντρόφους», ανέφερε η ανάρτηση. «Ένα αγόρι με ευγενική και γεμάτη σεβασμό ψυχή. Θα σε κουβαλάμε για πάντα στις καρδιές μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ