Οίκος ανοχής on line

Η Becky, μια 20χρονη,πλέον, κοπέλα, επιζητώντας την προσοχή των αντρών, ξεκίνησε από τα 15 της να γνωρίζει αγνώστους από το διαδίκτυο με σκοπό να κάνει… σεξ.

 

Ο πρώτος που είχε γνωρίσει, ήταν ο “Stuart”, τον οποίο είχε βρει σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Στο πλαίσιο του διαδικτυακού του φλερτ ο “Stuart”, που είχε δηλώσει 24 ετών, της έκανε κομπλιμέντα και της ζητούσε να του στείλει προκλητικές φωτογραφίες.

 

Μετά από κάποιο διάστημα, συναντήθηκαν και η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι ο 24χρονος, ήταν 40αρης.

 

“Μιλούσαμε για κάποιους μήνες και στέλναμε σεξουαλικά μηνύματα. Παρότι έμοιαζε χαζό, το πραγματικό σεξ φαινόταν ως το επόμενο βήμα”, αφηγείται η Becky. “Αλλά όταν τον είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘θεέ μου, δεν μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία του!  Δεν ήταν όμορφος κι έδειχνε μεγαλύτερος από 40 χρονών. Όμως πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ. Έκλαιγα στο τραίνο της επιστροφής γιατί ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου. Η μαμά μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου όσο έλειπα.”

 

Ωστόσο, η Becky συνέχισε να βρίσκεται με άντρες που γνώρισε μέσω διαδικτύου, μετρώντας σήμερα 40 ερωτικούς συντρόφους.

 

“Το σεξ ήταν άθλιο, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν μου άρεσε και ποτέ δεν τους ξαναέβλεπα. Ένιωθα ταπεινωμένη αλλά την ίδια ώρα ήμουν εθισμένη στον ενθουσιασμό και την προσοχή που λάμβανα”, λέει η ίδια.

 

Όταν μίλησε στους φίλους της για τα λάθη που είχε κάνει, ανακάλυψε πως δεν ήταν η μόνη που είχε καταλήξει στο κρεβάτι με αγνώστους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

 

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Plymouth διαπίστωσαν, πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών και νεαρών γυναικών, ότι η γνώση και η στάση τους απέναντι στο σεξ διαστρεβλώνεται από τις νέες τεχνολογίες. Οι ερευνητές κατέληξαν πως, ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς. Οι μισοί από τους ερωτηθέντες είχαν προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε webcam ενώ το 40% της ηλικιακής ομάδας, 11-18, δήλωσε πως γνωρίζει φίλους που επιδίδονται στο «sexting»- την αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων και φωτογραφιών μέσω κινητών τηλεφώνων.

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ