Οι μαχητές του ISIS θέλουν να σκοτώσουν τον ανθοπώλη του… Μπέκαμ

Άναυδος έμεινε ένας ανθοπώλης από το Ουίλμσλοου της κομητείας Τσεσάιρ στη βορειοδυτική Αγγλία, όταν έμαθε από δημοσιογράφους ότι η φωτογραφία του φιγουράρει σε νέο περιοδικό προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους.

Ο λόγος για τον Στίβεν Λέιλαντ. Ο 64χρονος, μιλώντας στην εφημερίδα «The Times» ανέφερε ότι δεν έχει καμία επαφή με τζιχαντιστές και δήλωσε ότι είναι ένας έντιμος ανθοπώλης, υπογραμμίζοντας ότι έχει πολλούς διάσημους πελάτες, όπως τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ .

Ο Βρετανός ανθοπώλης δηλώνει στην εφημερίδα ότι ειδοποιήθηκε από δημοσιογράφους και από την αντιτρομοκρατική αστυνομία πως στο περιοδικό «Rumiyah» υπάρχει η φωτογραφία του με τη λεζάντα: «Ακόμα και το αίμα ενός εύθυμου πολίτη που πουλάει λουλούδια στους περαστικούς».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Times, το σχετικό άρθρο καλεί τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στη Δύση και τους «μοναχικούς λύκους» να επιτεθούν στο όνομα του Αλλάχ σε κάθε απλό πολίτη, «σε παιδιά που παίζουν σε παιδικές χαρές, σε ηλικιωμένους άνδρες που περιμένουν στην σειρά για να αγοράσουν φαγητό».

Πηγή:thetimes.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Στα “μαλακά” η οπερατέρ που κλώτσησε πρόσφυγες στην Ουγγαρία- ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου με τις φιάλες υγραερίου στο κέντρο του Παρισιού – ΦΩΤΟ

Spiegel: Οι Γερμανοί τα έχουν όλα… αλλά φοβούνται

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ