Ο Τομ Χανκς πιστεύει ότι μόνο τέσσερις ταινίες του είναι «πολύ καλές»

Μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον 85 ταινίες κατά τη διάρκεια της λαμπερής καριέρας του, όμως ο Τομ Χανκς πιστεύει ότι μόνο τέσσερις από αυτές είναι «αρκετά καλές».

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Τομ Χανκς, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Hollywood, αλλά επιμένει ότι μόνο μερικές από τις ταινίες που έχει κάνει τα τελευταία 30 χρόνια είναι πραγματικά καλές.

Μιλώντας στο People για την προώθηση του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», ο 66χρονων ηθοποιός ανέφερε: «Έχω κάνει πολλές ταινίες και τέσσερις από αυτές είναι πολύ καλές». «Εξακολουθώ να εκπλήσσομαι με το πώς δημιουργούνται οι ταινίες. Από μία ιδέα μέχρι την μεγάλη οθόνη, η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα». Ο Τομ Χανκς δεν αποκάλυψε σε ποιες τέσσερις ταινίες αναφερόταν.

Ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή τη δεκαετία του 1980, με ρόλους στις ταινίες “Splash!”, “The “Burbs” και “Big”, για το οποίο έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η ζωή του ηθοποιού άλλαξε για πάντα όταν κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ το 1994 για την ταινία «Philadelphia». Μάλιστα κέρδισε το Όσκαρ και την επόμενη χρονιά για την εκπληκτική του ερμηνεία στο «Forrest Gump».

Ο Τομ Χανκς κυκλοφορεί το πρώτο του μυθιστόρημα

Στις 9 Μαΐου του 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μυθιστόρημα που έγραψε ο Τομ Χανκς με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», σχετικά με τον κινηματογράφο και τη δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ», σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη.

Ο Χανκς, δήλωσε στο περιοδικό People ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ. «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία… Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα», είπε.

Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Τομ Χανκς Βιβλίο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ