Ανησυχία για την υγεία του Τομ Χανκς – Το ΒΙΝΤΕΟ με τρέμουλο στο χέρι

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του Τομ Χανκς ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην Αυστραλία για την προώθηση της ταινίας Elvis του Μπαζ Λούρμαν.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail φαίνεται ο Τομ Χανκς να απευθύνεται στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου. Σε αυτό ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να έχει ένα ανεξήγητο τρέμουλο στο χέρι.

Η εικόνα αυτή του Τομ Χανκς θύμισε σε αρκετούς τον ρόλο του στην ταινία «Στρατιώτης Ράιαν» όταν υποδυόμενος τον λοχαγό Μίλερ, ο οποίος υπέφερε από μετατραυματικό σύνδρομο είχε εμφανίσει τρέμουλο στο χέρι με τους στρατιώτες του να το παρατηρούν και εκείνον να απαντά ότι «έρχεται και φεύγει».

«Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο και στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη και στο Σιάτλ και στο Βερολίνο. Κανένας από αυτούς δεν έχει αυτό που έχει η Χρυσή Ακτή, και τι είναι αυτό; Δύο λέξεις. Καμία από αυτές τις άλλες πόλεις δεν έχει τον Dan Murphy», είπε, αναφερόμενος στην αλυσίδα καταστημάτων ποτών, Dan Murphy’s.

Το κοινό τον χειροκρότησε. Καθώς το χέρι του έτρεμε, ο Χανκς προσπάθησε να το ελέγξει, τοποθετώντας το αριστερό του χέρι στο κάτω μέρος του μικροφώνου, κάτω από το δεξί του. Προσπάθησε επίσης για λίγο να αλλάξει χέρια.

Το κοινό δεν φάνηκε να το προσέχει, ωστόσο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ