Ο πρωταθλητής bodybuilder Chad McCrary πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Ο Chad McCrary, ένας αγαπημένος πρωταθλητής bodybuilder, πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Ο αδερφός του McCrary, Lance McCrary, μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και  δημοσίευσε ένα μήνυμα  από τον CEO της Mutant, Jim McMahon.

Η Mutant είναι μια μάρκα αθλητικής γυμναστικής και χορηγός του McCrary. «Όπως όλοι, είμαι πολύ λυπημένος και έκπληκτος», είπε ο McMahon στο βίντεο. «Είναι δύσκολο».

Ο McMahon μίλησε επίσης για την κληρονομιά που άφησε ο McCrary στην αθλητική κοινότητα.

«Αυτό που πάντα θα αναφέρω είναι αυτό που όλοι έχουμε να βιώσουμε, στην ομάδα μας τουλάχιστον, μαζί του, είναι απλώς η συντροφικότητα. Το μόνο που προσπαθούμε όλοι μας να πετύχουμε σε αυτή τη ζωή είναι να έχουμε καλούς φίλους και καλή συντροφικότητα».

«Δεν έχω πολλά να πω, απλώς η καρδιά πονάει», επανέλαβε. «Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος να το θέσω. Ειρήνη και αγάπη σε όλους. Ευχαριστώ, Τσαντ.»

Ο Lance εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα σχόλια του McMahon και είπε ότι ο αδελφός του ήταν ενθουσιασμένος που ήταν μέλος της αθλητικής μάρκας.

«Τζιμ, ο αδελφός μου ήταν τόσο περήφανος που ήταν μέλος του έθνους των Μεταλλαγμένων», έγραψε ο Λανς στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης. «Ήταν στην κορυφή του κόσμου όταν τον χορηγήσατε». Ο Lance επαίνεσε επίσης τον McCrary για την αποφασιστικότητά του και την ικανότητά του να κάνει τους άλλους να γελούν.

«Ήταν πραγματικά ένας body builder στο Beast mode του, η αποφασιστικότητά του ήταν απαράμιλλη. Ωστόσο, θα μπορούσε να σε κάνει να γελάσεις, να δώσει καλές συμβουλές. Απλώς ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Σύμφωνα με τη νεκρολογία του στην εφημερίδα Texarkana Gazette, ο McCrary εργάστηκε επίσης ως παρακινητικός ομιλητής και ήταν αδειούχος αεροπόρος μέσω του Texarkana College. Είχε επίσης μια θητεία ως παραϊατρικός για το LifeNet και το Red River Army Depot.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ