Ο μικρότερος οδηγός supercars στον κόσμο – Βλέπει τον δρόμο μέσω τάμπλετ γιατί δεν φθάνει το παρμπρίζ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει οι εικόνες με τον μικρότερο οδηγό supecars στον κόσμο. Σε ηλικία μόλις τριών ετών, ο Zayn Sofuoğlu μόλις και μετά βίας φτάνει τα πεντάλ ενός αυτοκινήτου και δεν μπορεί καν να δει πάνω από το τιμόνι, αλλά με κάποιο τρόπο οδηγεί καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο μικρότερος γιος του Τούρκου οδηγού αγώνων μοτοσικλέτας Kenan Sofuoğlu,  δεν ήταν καν δύο ετών όταν ο πατέρας του, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ των πέντε τίτλων παγκόσμιου πρωταθλητή Supersport, άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί μοτοσικλέτα στο δρομάκι του σπιτιού της οικογένειάς τους. Έκτοτε, το παιδί-θαύμα τελειοποίησε τις ικανότητές του ως οδηγός, και τώρα είναι σε θέση να ελίσσεται και να παρκάρει με δεξιοτεχνία διάφορα supercars, παρόλο που δεν μπορεί καν να δει, λόγω ύψους, από το παρμπρίζ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Zayn Sofuoğlu έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο followers μόνο στο Instagram. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί που φαίνεται να είναι ικανό για πράγματα που κανένα άλλο 3χρονο δεν θα μπορούσε ούτε να ονειρευτεί. Το τελευταίο viral κλιπ που ανέβασαν οι γονείς του, οι οποίοι διαχειρίζονται όλα τα social media του, τον δείχνει να χρησιμοποιεί μια κάμερα GoPro συνδεδεμένη με ένα tablet μέσα στο Ferarri SF 90 Stradale της οικογένειας για να βγάλει το supercar από ένα γκαράζ, να κάνει μια βόλτα και στη συνέχεια να το επαναφέρει με δεξιοτεχνία μέσα στο στενό γκαράζ.

Πολλοί ενήλικοι οδηγοί πιθανώς θα είχαν άγχος όταν θα οδηγούσαν για πρώτη φορά ένα supercar, ειδικά σε έναν χώρο που μοιάζει σχετικά στενός, αλλά ο νεαρός Zayn Sofuoğlu δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου. Κρατώντας τα μάτια του στο tablet του αυτοκινήτου και πασχίζοντας να φτάσει τα πεντάλ, ελίσσεται με ευκολία στην κόκκινη Ferarri.

Πίσω στο 2021, ο Kenan Sofuoğlu, ο οποίος είναι μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), δέχτηκε πυρά επειδή έθεσε τον γιο του σε κίνδυνο αφήνοντάς τον να οδηγεί μοτοσικλέτες και υπεραυτοκίνητα, και τα πρόσφατα βίντεο λαμβάνουν συχνά και αρνητικά σχόλια, αλλά μέχρι στιγμής η οικογένεια δεν φαίνεται να ενοχλείται.

“Αν το κάνω αυτό στον γιο μου, το κράτος θα μου τον πάρει”, σχολίασε ένας χρήστης του Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ