Στρατούλης στον Realfm 97,8: Οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς διεκδικούν παγκόσμιο βραβείο της πολιτικής υποκρισίας

«Η Λαϊκή Ενότητα θα κατέβει στις εκλογές γιατί είναι μια κορυφαία στιγμή που οι πολιτικές δυνάμεις παρουσιάζουν τις θέσεις τους στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μετά την ανασυγκρότησή μας τον περασμένο Οκτώβριο, κάναμε μια συνδιάσκεψη με 600 αντιπροσώπους από όλους τους νομούς και εκλέξαμε διπλή ηγεσία. Έχουμε δύο γραμματείς, εμένα και την Μ. Τσίχλη. Συζητάμε από πριν και μοιράζουμε ρόλους. Το ίδιο κάναμε και στην ΚΕ του ΜέΡΑ25 που κληθήκαμε και οι δύο» πρόσθεσε.

«Ήρθε η ώρα της αντιμνημονιακής αριστεράς, της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ αριστεράς» σχολίασε.

«Το ψηφοδέλτιο θα είναι ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την ρήξη, όπου θα είμαστε η ΛΑΕ και άλλες δυνάμεις» περιέγραψε ο κ. Στρατούλης. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν κάνει δομική αντιπολίτευση στη ΝΔ» επεσήμανε. «Οι 600 μνημονιακοί νόμοι που έκοψαν συντάξεις, που ξεπούλησαν δημόσιο πλούτο είναι ενεργοί και έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

«Οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα για τους πλειστηριασμούς διεκδικούν το παγκόσμιο βραβείο της πολιτικής υποκρισίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΝΔ είναι αθώα. Το στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η υποκρισία. Πάει στο σπίτι της κ. Κολοβού, φωτογραφίζεται και 30 Μάρτη του 2019 ξεκίνησε ο πλειστηριασμός της πρώτης και μοναδικής κατοικίας. Η κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας» υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης.

«Τα ειρωνικά του κ. Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς ήταν σαν να δίνει σφαλιάρα όχι μόνο σε εμάς μόνο αλλά και στους χιλιάδες που έχασαν τα σπίτια τους επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε Τετάρτη γίνονταν πλειστηριασμοί αν θυμάστε» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ